Knark

image109

Då vet ni det....

//Malin

Lite shopping

Var med Camilla till Skärholmen igår. Hon skulle ha lite saker inför balen. Självklart kunde inte jag hålla mig heller.
Det var halva priset på allt i JC affären, så där köpte jag en svart Marwin tröja för 249 kr (499). Dessutom så vågade jag mig på att köpa en Self-tanning spray. Hoppas att den är bra.

image108

//Malin

Nu är det snart slut

Nu har jag gjort det sista provet på det första året på gymnasiet! Snart klar har bara en uppgift kvar i Natuvetenskapen.
Det märks på skolan att det snart är över, alla 3:or har börjat smöra så att man ska rösta på dem så att deras klass får springa ut först ur skolan, det är trevligt för man får gratis drinkar (alkoholfria tror jag i alla fall), godis och bakverk.
Haha man får lite dåligt samvete över att man tar så mycket av dem (godis å drinkar) men kan bara rösta på en klass xP

Betygen blir nog bra med!

//Jocke

Proppen har släppt

Just nu är jag inte ett dugg stressad. Inte änns lite. Oj oj oj vad skönt. Tänk om jag kände så här hela tiden, vad bra jag skulle må då.
Stressen är borta nu, för jag har bara en sak kvar att göra i skolan (Teknik uppsatts), sen så har jag musikalen nästa vecka. Men de replikerna jag har kvar kommer inte ta så lång tid att lära sig och själv "teatrandet" får finslipas nu i helgen. För då ska vi som är med i musikalen sova i skolan. Låter helt sjukt men det är sant. Och det är Jätte kul!

//Malin

       image107

Shopping fynd

image105image106

Köpte skor till balen igår. Älskar dem!
Skopunkten - 250 kr

//Malin

Svenska skolan

Nu ska jag klaga lite till.

Idag i skolan så dissikerade vi kohjärtan. Jätte kul. Men det kändes som att de instrument vi använder för att dissikera var väldigt gamla. Och det visade sig att jag hade rätt.image104

1983, oj skolan har inte lagt några pengar på det här området på länge.
Tyvärr så kommer jag inte lägga upp någon bild på själv hjärtat, för det är lite äckligt.

//Malin

Svenska vården

Var på vårdcentralen imorse för att jag har fått en så jobbig hosta. Behövde hostmedicin. På tullinges vårdcentral så har man drop in mellan 8 och 10 för så små fall som mig. 
Jag kom dit halv 10 och sätter mig och väntar, och väntar, och väntar, och väntar. Väntrummet är fullt av sjuka små barn som springer runt och låter. De har feber och snorar. Vissa hostar. Försöker att inte andas, för bacillusker från småbarn är det värsta som finns. De gör alla sjuka! och det var det som smittade mig från början.

Efter 1½ timme i väntrummet får jag komma in till läkaren. Han prackar på mig mediciner. Bla. antibiotika. Jag vet att detta är ett väldigt litet problem. Men nu kommer jag inte få sola på 15 dagar för att jag äter den. Suck, kommer vara jätte blek på balen den 4 juni.

//Malin 

Ny vecka, men den sista

Nu är det bara en hel vecka kvar + 3 dagar, sen e de sommarlov!

Va ska man göra på lovet?

Jo jag ska jobba i en VI butik någonstans i stan, jobba där i ca 4 veckor.
Måste ha lite cash när jag kommar tillbaka till skolan.

Jag ska också resa runt i europa med bil också! Jag och familjen ska åka bil till Kroatien och stannar där en vecka sen till Italien och stanna där en vecka, sen åker vi hem igen.

Härligt!

//Jocke

Sommarsött

Zooma

Ellos - 129 kr

Det kan inte vara sant

Jag har blivit sjuk igen! Suck..

Var inne i stan med Farmor och Syster igår. Vi var på Thilska galleriet. Jag började redan då känna av att jag inte mådde så bra när vi kom dit. Men sen så blev det värre.
När jag kom hem så hade jag jätte ont i min vänstra bihåla och feber. Har sovit mer än 12 timmar i natt, så nu mår jag ganska bra igen.
Men jag missade ESC, det är jag lite sur över. Men det var ju ett fiasko för sverige så det gör inte så mycket.


//Malin 

Mysig kväll

Ingen bloggning ikväll. Jag och Jocke har myskväll med film och god mat.

Trevlig helg!

//Malin

Pride parad

Imorgon har jag och min grupp redovisning om Korea kriget. Ska bli kul. Jag gillar att redovisa, uppmärksamhet you know!
Min grupp består av mig och 3 killar till. Och även fast vi är en så manlig grupp så ser vår PP-presentaion ut som Pride paraden. En massa färg och krussiduller. Jah hatar det, vill ha raka linjer, lite färg, lite bilder, lite text. Just nu ser det ut som att vi har slängt in alla de fulaste färgerna och lika mycket text som bibeln innehåller. Jag skäms för våra presentation. Men det är för sent att ändra och killarna verkar tycka om det. I wonder why...

God natt!

//Malin

Skrubba ansiktet

image103
Var inne på Apoteket idag och köpte lite ansiktsprodukter. Har precis provat dem och det känns i ansiktet att det är något på gång. Hoppas bara att det verkligen händer något. Vill inte vara finnig i sommar!
Får se hur resultatet blir om några veckor.

//Malin

Sand i ögonen

Nu är Grey's Anatomy slut och det är dags att sova. Ska ju till skolan imorgon. Äntligen! Ni måste tycka att jag är helt knäpp som tycker om skolan. Men det gör jag faktist.

Sov gott!


//Malin

                              

Epilator

Idag var jag hemma hos Malin en stund ( två gånger).

Hon skulle använda sin epilator, efter som jag är kille så måste jag testa allt! De här var inget undentag...
Hon satte igång maskinen kylde lite på min arm, sen så drog hon epilatorn över en pytteliten bit av överhanden.

OOOH SKIT! De gjorde skitont! 

Ångrade mig nästan att jag testat det.

Det är ganska intressant, att kvinnor kan göra sådanna saker som gör ont bara för att se bra ut, inget illa ment.
Som att raka benen, noppa ögonbrynen, riskera att få smink i ögonen, osv.
Det är säkert killar som gör sådant också. Men jag tror de är större andel tjejer som gör det.

Min slutsatts: Det gör ont att vara snygg.
Är det värt det?
Jag skulle säga nja, inte med den där läskiga monster epilatorn, men att noppa ögonbrynen kan man väl stå ut med!

//Jocke 

Skräckens flygplatser

Läste precis en lite roliga undersökning om världens farligaste flygplatser. Medan jag rullade genom listan och tänkte "att det är tur att jag inte har varit på någon av de här" så kommer jag till nummer 9 på listan.


9: Madeira Airport, Funchal, Madeira.
Varför den är läskig: Flygplatsen ligger mellan bergen och Atlanten, vilket gör att alla piloter som ska landa här måste utbildas speciellt. Särskilt tufft är det att landa på landningsbana 5. Piloten måste först flyga rakt mot klipporna för att sedan i sista sekund gira åt höger.

Men oj, där har ju jag varit.

//Malin

Röda prickar överallt

                    Braun 3170 Epilator
Har använt min nya epilator idag. Det gör ont, men man klarar sig. Det som är så bra med den här är att man fick med en kyl påse som man lägger på först. Det hjälper verkligen, men det är lite obehagligt för hela benet domnar bort och det känns som att påsen inte kyler längre. Även fast den är super kall. Kylskador nästa om man inte tar det lugnt.
När jag var klar så fick jag lite av en chock. Hela benet var fult med röda små prickar. Men det försvinner väl snart? Eller hur?!

//Malin

Dark Temptation



Min och Jockes favorit reklam. Vi sitter allid och fnittrar som små skolflickor när vi ser den.
//Malin

Dagen efter....

Gick på upptäcktsfärd i kylskåpet, var sugen på något sött. Då hittade jag prinssestårta från i söndags när jag fyllde år. Och jag kan erkänna att den är mycket godare nu. Prinsesstårta blir alltid godare om man låter den stå en dag i kylskåpet. Mums.

(bild: aftonbladet)

Så här sitter jag i sängen och tjockar mig även fast jag inte har varit utanför dörren på 3 dagar. Längtar till gymmet!

//Malin


Rehab för stressade

Nu börjar jag bli frisk, och med det kommer rastlöshet. Eller rättare sagt stress. Jag slutar skolan om 20 dagar och betygen sätts om 12 dagar. Det känns som att jag har jätte mycket att göra, men det finns ingenting jag kan göra här hemma eftersom att alla mina böcker är i skolan. Jocke tycker att jag är knäpp som inte vilar nu när jag har varit sjuk. Men jag har betyg stress och måste verkligen ha mina 300 poäng (hoppas på 305). Jag får vila på sommarlovet istället. Fast då kommer jag vara så nervös för om jag har kommit in på teoretiska (gymnasiet jag har sökt till) eller inte.


Jag kan verkligen inte leva i nuet! Måste lära mig det. Ta dag för dag, inte längta framåt.

                                  


Brandstation

Jag hoppas det är någon som läser våran blogg som vill gå samhälle räddningstjänst på tullinge gymnasium. Det vore ännu roligare om någon skulle vilja bli brandman som jag!

Nu på torsdag ska vi ha ett test. Det går ut på att du ska sitta i en bastu med full brandmans utrustning och sitta i den varma bastun i upp till 30 minuter! (Hur många grader det är i bastun vet jag inte).
Om du svimmar eller spyr eller något annat som visar att du inte klarar av det så då kommer du inte få rökdyka senare under kursen på brandstationen.

Jag skulle dö om jag inte klarar det!? Tänk själv om din största dröm inte kunde bli verklighet.

Önska mig lycka till!

//Jocke


Ett år av min tid

Jag och Jocke har varit tillsammans i ett år. Ett års tid har jag gett till en annan människa och det är lång tid. Men jag har fått lika mycket tillbaka av honom. Och det är väl det förhållande handlar om? - Ta och ge.

31 557 600 sekunder har jag gett och fått


//Malin

En liten del av lycka



Det är Gossip Girl nu! Kolla! Nu!

//Malin

Ett år närmare slutet

Fyllde år i söndags och det var en jätte härlig födelsedag. Vaknade upp hemma hos Jocke med frukost på sängen och lite paket. Über mysigt. Sen på kvällen var det släkt fest. Jätte god mat och jätte fina paket. Tack igen! Kan nog ha varit en av mina bästa födelsedagar hittills!
Tyvärr så blev jag sjuk under kvällen och sitter nu i sängen och tröst bloggar.

//Malin

Lika stora bröst som jag?!


                            
Sitter och kollar på Du är vad du äter på 3:an. Idag är Ville Niskanen med. Ni vet han som var med i idol och har likadan röst som en tjej.
Kan chocka med att säga att det ser ut som att han har lika stora bröst som jag. Det är tur att han är med i programet, han behöver det verkligen.

Tiden räcker inte till

Jag har inte tid att vara sjuk just nu. Jag är redan stressad och måste till skolan för att få klart allt. Dessutom så är det sjukt tråkigt att ligga hemma och bara göra ingenting. På tv är det våra bästa år (sämsta tv serien ever!) och på datorn finns det inte så mycket kul heller. Ska nog ta och plugga lite, även fast hjärnan inte är tillbaka på 100% ännu.

//Malin

Dåligt uppdatering

Det har inte hänt något på bloggen på jätte länge. Känns som en evighet sen sist jag skrev. Det har inte hänt något på bloggen för att jag har varit med i en show i skolan som firar att skolan nu är 50 år gammal. Det har varit skit kul, men min kropp har fått för lite sömn, för mycket stress och dålig mat. Därför ligger jag just nu i sängen och är sjuk.

Här kommer lite bilder från denna magiska händelse som bara sker vart 50:e år. För det var helt ortroligt roligt att få vara med. Skolan hade hyrt in en massa extra teknik som gjorde showen så mycket bättre än vanligt.

image97image98image99image100

//Malin

Nytt modem

Ja, jag har inte kunnat blogga på ett tag tack vare att mitt modem la av..
NU har jag fått ett nytt modem.

Nu sitter jag hemma själv, Malin är sjuk. Stackere!

Jag bör plugga snart, men de handlar om första världskriget, mellankrigstiden och andra världskriget. Jag kan nästan allt redan, fick MVG i alla de delarna i 9:an, tillsammans med alla prov och uppsattser om det så skrev jag runt 30 sidor ;-)
Skryt skryt kanske men man kan väl få vara bra på någonting...

image96

Detta är varför jag inte bloggar

image217

Detta är allt jag kan ge er nu, har inte tid med mer!

//Malin

Det går bara neråt

Just det, glömde säga att bloggandet kommer bli ultradåligt de närmaste dagarna. Bara så ni vet och inte undrar om jag har dött eller något liknande.



//Malin

Det går bara neråt

God morgon!
Sovit gott?


Firade 1 år med Jocke igår. Så vi åkte in till stan för att fika lite och bara strosa runt och har det mysigt. Och det blev lyckat, vi hade det jätte trevligt.
Vi fikade på ett ställe som heter Tapas bar i Gamla Stan. Åt jätte goda grillade mackor. Sen gick vi runt och kollade på husen i Gamla Stan innan vi gick upp till Drottningatan och det området. Där gick vi runt lite och sen åkte vi hem för att vi skulle hinna kolla på Ugly Betty och DWH. Båda var jätte bra, vill se nästa avsnitt nu!

image93image94
Jätte bra affär för killar på Söder!

image95

//Malin

Resa bak i tiden

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag gjort.

Idag är det 50-tals dag i skolan. Så vi ska uppleva en hel dag i 50-talets tecken. Ska bli kul att se hur lärarna har gjort det här. Eftersom att det är så mycket som ska vara annorlunda enligt informationen som vi har fått. Dessutom ska lärarna vara klädda enligt 50-talets mode, ska bli kul att se.

Det är lite kyligt idag, men jag hoppas att det blir varmare. 8 grader just nu.


//Malin 

Lite annorlunda

Ändrat på bloggen lite, som ni kanske ser.
Ser lite tråkigt ut men jag var så trött på den andra.


// Malin

Alla mammors dag



Kyssjohanna - 750 kr

Det är snart mors dag. Tyvärr så firar vi inte det i vår familj.

//Malin

Man kan aldrig ha för mycket bikiner



H&M  - 79:50 kr per del

Sail away - David Grey



Perfekt!

//Malin

Kan ni förlåta mig?

image88

Förlåt, men har ingen lust att blogga just nu. Vädret är på topp och vi har roliga gäster här.
Det kommer bli bättre när jag kommer hem och skolan börjar igen nästa vecka. Hoppas det iallafall! Dessutom borde Jocke få internet snart så han kan börja blogga.

//Malin

Guds goda ande ler mot mig idag

Vädret här ute på landet är perfekt. Så jag har inte så stor lust att sitta inne och blogga. Men ikväll blir det nog några inlägg.
Hoppas att ni har det lika bra som jag har det här ut, jag saknar bara en sak...

Dags för lunch!
//Malin


Landet

Sitter på landet och kollar ut på det lungna vattnet. Känner hur en hård vecka tar på kroppen. Längtar till sängen och min bok. Fast jag kan inte sova nu, det är ju bara knäppt. Får hålla mig upp i 30 minuter till. Bloggar mer imorgon.
Imorgon kommer mina syskon ( ankan & kotten också ) ut hit till landet. Ska bli så kul att få se hur brorsonen tycker det är att vara härute.

Fnissar lite

image86


Vi börjar morgonen med en lite humör höjare. Ni som ser vad bilden liknar kommer små fnissa precis som jag. Hoppas att ni får en bra dag!

Nya glasögon

image84image85

Sjunga så halsen blir hes

image83

Detta är vad jag, Camilla och Ellinor gjorde idag från klockan 3 till 20 i 5. Skit kul men inget för folk med lågt självförtroende. Nästa vecka får ni veta varför vi gjorde det.

//Malin

Varma vindar

Torsdag mo Mulet
11°C
Torsdag em Klart
19°C
Torsdag kv Klart
15°C

Skönt! Vädret idag kommer bli über bra i Stockholm!

//Malin

God morgon

Hoppas att ni har sovit gott.

Restaurangen igår var jätte trevlig och maten var så god! De kan verkligen göra grekisk mat.
Tyvärr så fick jag ont i magen efter huvudrätten, men det har gått över nu som tur är.

image79image80image81

//Malin

Tiden rullar på

image78
Min kompis Madde är här nu. Och jag kan ju säga det att vi sitter nästan likadant som på bilden, framför datorn och surfar runt. Vi har båda förändrats sen 2006 när kortet togs, men vårt intresse är fortfarande samma sak.

Kan erkänna att vi är snyggare nu.

//Malin

Ledig, Ledig, Ledig!

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott inatt.

Idag är jag ledig. Så skönt! Dagens schema kommer därför bestå av pluggande, sjukgymnast besök och umgås med Madde.
Ikväll ska jag ut på restaurang tillsammans med tjocka släkten för att fira pappa som fyllde år igår. Vi ska gå till en restaurang som ligger på söder. Har varit där förut och den är jätte bra! Kammarina tror jag att den heter.

image77

//Malin

Blää!



Det är nog fler än jag som kommer ligga uppe inatt och undra hur det kommer att gå på DHW. Jag vill iallafall veta nu! Hatar sådana cliffhangers!

Dags att försöka sova, God natt!

//Malin


Dra tillbaka klockan

image76

Jag vill ut till landet igen, tillsammans med dig!

//Malin

Så, vad är det?

image71

Lite förvånande kanske. Men det är en bil klädd med plastgräs. Kul det måste vara att tvätta den.

image74

Det blir så ibland



Jag vet inte varför. Men den spelas varm i min iriver just nu.

//Malin

Tiden bara rullar på

image73


Grattis pappa!
Ett till grattis till Vicky som också fyller år idag!

//Malin

Varför är jag inte rik!

image72
Bik Bok
Älskar den, men lite för dyr för mig. Tyvärr!

//Malin

Det tar aldrig slut

God morgon!
Nu är det dags för skola igen. Idag har jag matte nationella del C eller nått. Det är så många delar så jag vet inte vilken som är vilken. Men det är den som är lite svårare.
Så ni alla andra som ska göra den, Lycka till!

image71
Kan ni gissa vad det här är?
Svaret får ni ikväll...

//Malin

Idag

Vädret idag har varit underbart! Får lite ångest när jag sitter inne i de kvava klassrummen och ser solen skina där utanför. Då finns det en liten tanke ( väldigt liten) bak i huvudet som undrar om det inte är dags att skolka.
Jag har aldrig gjort det och tänker inte göra det nu. Men tänk att få slippa en tråkig svenska lektion och bara sitta i solen med några vänner och snacka, kanske med en glass i handen. Underbart!
image69


Måndag kv Klart
12°C
Tisdag na Mulet
6°C
Tisdag mo Mest klart
10°C
Tisdag em Mulet
14°C
 
 

Lysande utsikter för den kommande dagen! Perfekt!

//Malin

Vilken dag!

Idag har det varit en lite mer stressig dag än vanligt. Först skola till 15.40. Hem och ut med Puzzel, hem igen och ta gitarren, gå på gitarr lektion, hem igen, äta och nu ska jag plugga. Så det har varit lite mer än vanligt. Men det finns nog folk som har det jobbigare än mig. Stackars er!

Jag var inne på Sabis idag och skulle köpa en bukett med blommor till pappa som fyller år imorgon. Då hittade jag ett super roligt kort som verkligen passar honom. Jag stog och fnittrade för mig själv när jag såg det. Dålig humor kanske, men jag köpte det.
image66image67

//Malin

Skolan

Nu sitter jag i skolan och skriver, har inget internet hemma så det blir inte så många inlägg från mig..
Nu har jag håltimme till kl typ halv 1.

Var ute på Malins land hela långhelgen. Det var härligt.
Hoppas jag får komma ut snart igen!

//Jocke 

Tack Camilla, nu vet jag vilken sorts vän du är. I drömmar.

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott.
Själv så hade jag en mardröm inatt. Så nu vet jag hur det känns att bli övergiven av camilla. Snyft. Men som tur var så vaknade jag av att klockan ringde och behövde inte ligga där i den läskiga drömmen mer.

Har precis ätit frukost och ska nu fixa mig för att gå till skolan. Jippie! Den här veckan tror jag att min matte lärare kommer tillbaka. Han blev pappa för 2 veckor sen och har varit ledig sen dess. Hans bebis Molly är så söt, hoppas att hon kommer till skolan och hälsar på.

//Malin

Sanningens Ögonblick

Programet Sanningens Ögonblick visar de värsta sidorna av människor. Det är sjukt hur man kan sälja ut de mörkaste delarna av sitt liv för 25 000 kr. Offra sin flickvän eller sin mammas respekt för pengar!
Jag rå dissar detta program och byter nu till svt 2 där det visas Nip/Tuck.

image65

Lite mer kvalitet än att kolla på människor som inte vet hur sjukt det är att sälja ut hela sitt liv för svenska folket.

Ellos har rea

image64
Fynd!
Ellos - 99kr

Bloggkoll.com

Bloggkoll.com är en jätte bra hemsida. Jag är själv medlem nu och "premunerar" på lite bloggar. Om du vill lägga till våran blogg så är det bara att trycka på plustecknet i den blåa cirkeln till vänster.
Om du inte är medlem så tycker jag att du ska bli det, ett snabbt och enkelt sätt att få reda på när favvo bloggarna har uppdaterats.


Bloggkoll.com


//Malin


Börja blogga igen

Så fort Jocke får sitt internet att funka så kommer han att blogga igen, jag kommer nog börja blogga inom en snar framtid igen. Saknar det lite.

//Malin

RSS 2.0