Dagens youtube



//Malin

I say yes!

God morgon!
Yes man var skitbra. Jim Carrey äger fortfarande även fast han börjar bli gammal. Här kommer lite bilder från igår.



Vi åt god kebab i saluhallen under bion. Master kebab - gå dit om ni inte vill äta på donken.

Lite suddig bild. Min kamera har vääääldigt lång slutartid.

Man fick se när de skar av köttet, så det var verkligen riktigt kebab.

Sen möttes vi av lite kärlek när vi skulle gå till tåget <3

Se filmen!
//Malin

Bio tonight

                                SF Bio: Yes ManValkyria

Ikväll så ska jag och Jocke på bio. Vi vill båda se valkyria och yesman. Efter en del diskuterande (läs: min åsikt), så så bokade jag biljetter till yesman. Jag har frågat runt och det är jättemånga som har sagt att den är super bra. Så nu har både jag och Jocke ganska Höga förväntningar, men Jim Carrey kan väl aldrig vara fel?
Men det stora frågan är. Vart ska vi äta? Är inte så sugen på donken.

//Malin

Dagens youtube



Underbar!

//Malin

Träningstips

Eftersom att jag besöker gymmet ganska ofta så lär jag mig nya träningssätt hela tiden. Mina vänner som jag brukar träna med kommer med tips hela tiden. Håll koll så kommer jag komma med grejer som förklarar hur du får drömkroppen.

//Malin

Ledigt

Ledig idag :)

Så nu har jag bara 3 lektioner kvar den här veckan! Ett prov som jag måste plugga, svenska och etik och livsfrågor. Hur NICE som hällst.
Ska sova hos Malin imorgon också, ska bli supermysigt. Kanske hyra en bra film eller kanske bara slöa eller hitta på något.  Ha en bra dag!

Här har ni en blogg om mitt gymnasie, en massa skvaller och roliga saker!
www.tullingegymnase.blogg.se

//Jocke


Dagens youtube



//Malin

Dagen

Idag har varit en riktigt trist dag. Gick hemifrån 07.10 imorse, kom hem 19.10. Okej, min skoldag var inte så lång som ni tror, jag träffad min extramattelärare efter skola. Men det är ändå tungt att det är mörkt när man går på morgonen och mörkt när man kommer hem. Jag är så sugen på vår just nu! Eller åtminstone värme.

Nu är det snart dags att gå och läggas sig. Ska upp über tidigt imorgon, medan Jocke är ledig. Fusk!

//Malin 

Dagens youtube



Bästa sommarplågan någonsin!

//Jocke

Fett med nice

Ingen skola imorgon! Matteläraren är sjuk och de var min enda lektion imorgon.
Visserligen måste jag plugga hela dagen typ tyvärr men lite trevligt får man kanske hinna med...

ÅÅH längtar tills sommaren! Kroatien i somras...

//Jocke


Why God, Why?

Varför kommer det mer snö?! Det ska bli vår nu ju...

//Malin

Dagens youtube



Carry Me - Dead By April
 
Så himla bra!

//Jocke

Att något så litet kan göra mig så glad


Opps mina händer försvann...

Nya kläder är alltid kul, precis som kläder man inte betalade för själv. Kjolen som är svart och super hög midja är från Lindex. Fyndade den på rean. Från början kostade den 350 kr, nu var den nere på 124,50 kr. Lycka! Dessutom har jag fått en del nya basplagg från H&M av mamma, Tack! Nu saknas bara våren och ett par snygga klacksor som gömmer sig inne i garderoben.

//Malin

Dagens youtube


Hold me and love me
 Just want touch you for a minute
Maybe three seconds is enough
For my heart to quit it

//Malin

Hahahaha

Det hände mig...

Jag vill inte berätta vad jag heter, med risk för att tjejerna (!) som är inblandade i dramat ska känna igen mig. Jag är i alla fall en högst normal ung man som bor i södra delarna av Sverige. Jag har flickvän, katt och ett ytterst normalt arbete inom logistikbranschen.

Min flickvän som jag har idag är inte samma tjej som jag bodde ihop med när följande hände:

Det var hemmafest hos en kompis och spriten flödade rejält. Jag och min tjej hamnade i något av villans alla rum och började hångla loss. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, allt är svart.

Nästa minnesbild är att jag vaknar upp full med spyor och två nakna tjejer i sängen (ingen av dem är min tjej).

Jag blev såklart äcklad av kräket och samtidigt livrädd för vad som hade skett (fast exakt vad det var visste jag ju inte). Jag sprang ut i den tidiga sommarmorgonen och snodde en cykel och trampade hem. Hemma i lägenheten låg min flickvän och sov för att göra mig ännu mer förvirrad.

Jag kastade min in i en kall dusch och slängde kläderna i tvättmaskinen och hjärnan gick på högvarv för att få minnet tillbaka. Men jag mindes ingenting.

Livrädd och bakfull som ett as kröp jag ner i sängen med min tjej och sov till sena eftermiddagen. När jag vaknade låg det en lapp på köksbordet där det stod att jag kunde dra åt helvete och tjejen var spårlöst borta.

Lite efterforskningar visade att jag hamnat i säng med min tjej (så långt var jag med) men däckat. Besviken och arg hade min flickvän gått hem, medan jag låg kvar och sov hade en ny donna kommit in i rummet. Vad vi gjorde vet jag inte ens i dagens läge...

Och framåt småtimmarna hade en annan tjej kommit in för att sova (vi gjorde ingenting, det vet jag). Sen hade jag spytt och antagligen vaknat av det.

Det hela hade säkert passerat obemärkt om inte min dåvarande tjejs bästa vän öppnat dörren och mötts av den märkliga synen - vilket hon senare ringt och rapporterat.

Inga bortförklaringar i världen kunde rädda det förhållandet efter det.

Drick med måtta, vänner!

/Alfred.


Hahahaha stackare, jobbigt! Tur man inte dricker!!!

//Jocke


AAAAAJJJJJJJJJJ!!!!!!11

Jag får damp säriöst! Jag har haft nackspärr sen imorse och det gör så ont!
Jag har aldrig haft det förut mnen de vägrar ge sig. Folk som har sätt mig idag kan intyga om att jag ser ut som  att nacken gått av för det gör ont när jag har huvudet rakt och när det är åt vänster. Så huvudet har legat på högersidan hela dagen som är väldigt obekvämt...

//Jocke

Det är som en drog



Jag har nu hamnat i Photoshop träsket, och det är underbart!

//Malin

Lan

Nu e de Lan igen.
För dem som inte vet va de betyder så betyder det Local Area Network som isig betyder att man spelar via internet med en rauter...
Jag å Fredde ska i alla fall Lana Cod 4 såklart!
HUR KUL SOM HÄLST!


//Jocke

Kameran kommer fram


Jag har börjat bli lite kamerakåt, och självklar får Jocke lida.

Helgen började med en sushilunch i fredags. Det är helt underbart att jag kan välja mellan cirka 10 restauranger att äta på varje dag. Och sushin i fredags var skit god. Sen så bar det av hem till Jocke för en myskväll med godis och sällskapsspel. Men nu är jag hemma och måste plugga, och det sugggggger!

//Malin

Dagens youtube


Ha inte på ljudet för högt, då spränger ni högtalarna.

//Malin

Den där tatueringen

Som ni kanske har hört eller läst så har Linda Rosing tatuerat en svart panter över sin gamla tatuering av Faddes namn. Men det som är så jäkla kul är faddes svar på detta.
Om det nu verkligen är sant så tycker jag synd om Linda, för även om man inte säger att man bryr sig så är det klart att det alltid kommer att sitta kvar i bakhuvudet. Sen så är det ju bara dumt att tatuera in någons namn på sin kropp.

//Malin

Ich bin krank

Som sagt så har jag varit sjuk de senaste dagarna. Riktigt sjuk. Dessutom har hela min familj varit däckad. Men nu är vi på bättrings vägen. Jag är hemma idag för att samla energi till skolan imorgon. Känner verkligen att all energi är borta, det är till och med jobbigt att duscha. Så nu koncentrerar jag mig på att äta ( här även gått ner 1 kilo) för att orka, för sedan i söndags så har min föda mest bestått av is, äppeljuice och några mackor. Men nu är jag frisk, Jippie!

//Malin

Sorry om inlägget är lite osammanhängande, jag är inte riktigt mig själv ännu.

Dagens youtube



Så Jävla rätt!

//Jocke

Dagens Youtube



Om däck ändå vore så bra...

//Jocke

Hej å Hå

Ni kanske undrar varför det inte Malin skriver inlägg idag, det är för att hon är magsjuk. Hela Hennes familj är sjuk : (
Hoppas hon kryar på sig! Saknar henne ju <3

Tur att jag inte blev sjuk i alla fall. Jag har bra emunförsvar, jag har inte varit sjuk på över ett år å de var förra julen typ.


//Jocke

Vinst!

Vi vann matchen!

5-0 till Norsborg (där jag spelar) mot Bo. Helt otroligt, vi har  vunnit tre matcher i rad! De sjuka är att vi inte har vunnit en ända seriematch förra året. Men nu 2009 har vi vunnit tre av tre!


Vikingen som för fram Norsborg Hockey xD

//Jocke

Tillbaks till verkligheten

Den här helgen har varit underbar!

Sovit med älskling hela helgen, träffat kompisar, spelat hockey och myst! Perfekta helgen.
Nu sitter jag å spelar cod 4 på xbox 360 å ska snart på hockeymatch.

Önska mig Lycka till!

//Jocke

Träningsbakis



Ser ni det in ringade området på bilden. Där har jag träningsvärk just nu, och det är vad jag tycker är en ev den värsta sorten. Jag kan inte göra nånting som innefattar armrörelser utan att det gör ont. Stackars mig. Men detta betyder att jag måste bli bättre på att stretcha. Några tips på hur man stretchar detta område?

Nu är det dags att plugga = knappt några rörelser alls!

//Malin

Dagens youtube



Jag tycker att hon är underbar!

//Malin

Dagens youtube



Jag har hört den som rolig historia, men nu finns den som film också!

//Malin

Dags att dra till gymmet

Blogg.se laggar som vanligt! Gaah!

Nu ska jag iallafall till gymmet. Ska bli skönt att få köra styrka och dessutom prova mitt nya proteinpulver. Hoppas det hjälper. För er andra som kör styrka på gymmet så vill jag tipsa om den här sidan; Kolozzeum. Följer ni länken så kommer ni till en Forum tråd med massa bra övningar. Själva forumet innehåller massa bra tips på träning, kost etc. Sidan är värd ett besök!

//Malin

Skattjakt


Drottninggatan besöktes

Hötorget

Skattjakten var kul. Min grupp fick verkligen gnugga geniknölarna. En ledtråd löd såhär: Den andra ledtråden finns i en underjordisk plats för kommers. Det är lugn i stugan på denna horisontella plats. Här finns en butik som underhåller många grafiska, digitala och elektroniskt. Vilken är den andra bokstaven i butikens namn? Detta skulle ha lett dig till Fridhemsplan om du hade löst ledtråden rätt. Lite svårt är det....
Men vi vann tyvärr inte. Fast det gjorde inget för man vann en godispåse.

//Malin

Klar att gå



Dags att ge sig ut och leta skatter! Önska mig lycka till.

//Malin


Dagens youtube



Skillnaden på män och kvinnor är inte så stor.... hahaha!

//Jocke

Varför plåga oss stackars ungdomar?

Kan man ha mer otur. Idag ska jag ut på stan och gå från 11 till 13 på skattjakt. Men det som är hemskt är att det just nu är - 10 ute! Det är sjuuuukt kallt. Jag vill inte gå upp ur min varma säng. Men det ska bli lite kul att se vad "skattjakten" går ut på. Hoppas man hittar något kul! och dessutom får jag umgås med mina fina vänner från klassen. Kommer ta lite bilder, lovar.

//Malin

Super Gainer Pro

Som sagt så var jag på gymgrossisten idag för att köpa Gainer och en shaker. Detta är för att jag inte ska gå ner mer i vikt efter att jag har tränat. Jag vill bygga muskler men klarar inte av att äta tillräcklig med mat för detta. Därför tar jag hjälp av lite mjölk och lite chokladpulver ( Star Nutrition, Super Gainer Pro). Killen in affären, som var mycket kunnig, tyckte att jag skulle dricka den här så jag köpte den. Får se om den funkar eller inte.
Super Gainer Pro, 1 kg i gruppen <a mce_thref=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=10>Viktökning</a> hos Gymgrossisten.com (6511r)

Super Gainer Pro är en återhämtningsprodukt för extra snabb återhämtning av muskulaturen efter ett träningspass. Produkten innehåller den patenterade kolhydraten Vitargo®, (en kolhydrat bestående av glukoskedjor med ett mycket snabbt upptag i kroppen).
Läs mer på gymgossistens hemsida, där de även har massa andra produkter för att gör din träning så bra som möjligt.

//Malin

Min musiktopplista just nu


1.) Dead By April - Found myself in you
 

Grymt bra låt! Jag älskar texten som innehåller mitt måtto "Never Give Up"

2.) Red - Pieces,



Underbart vacker låt som kan få en att gråta.

3.) Bullet for my Valentine - All These Things I Hate
 

Min favvolåt av Bullet for my valentine, perfect låt att lyssna på om du är arg eller sur på någon du inte tycker om. Eller den e Bra när som hälst! 

4.) Dead by april - stronger


Super stark låt, men de är refrängen som är det bästa i den och förståss de starka elgitarr solot efter andra refrängen e så jävla bra! Det är en perfekt låt om du vill peppa dig själv inför något.

5.) Bullet For My Valentine - Road To Nowhere


En ny låt för mig. Jag tycktde den värkligen var fin. Inte en typisk låt av Bullet men den är bra!

Säg va ny tyckte om min lista så blir jag glad.

//Jocke

Dagens youtube



Lady GaGa - Boys, boys, boys

//Malin

Gym

Idag ska ett besök hos Gymgrossisten göras. Vad som kommer få följa med mig hem därifrån är lite hemligt... Ni får se när jag kommer hem.

//Malin

Bildprojekt



Sitter just nu och finular över ett bildprojekt jag har i skolan. Jag ska fota tonårsångest. Ni vet "är jag tjock", "inga pengar", "mycket läxor" osv.  Ska bli kul att få fota och lära mig mer om Photoshop. Men jag vet inte riktigt hur bilderna ska se ut och det är dags att komma på det nu. Vill inte göra detta i sista sekunden....
Om resultatet blir bra kommer jag nog lägga upp bilderna här på bloggen.

//Malin

Fullt

Pendeltågsfärden imorse var verkligen en upplevelse, negativt! De hade satt på värmen på full kraft så det var jätte varmt, dessutom var det fullproppat. Fick stå från Tullinge till Centralen. Men det som var jobbigt var att jag började må illa vid Stuvsta. Riktigt illa. Det kändes som att vi aldrig kom fram. Men tillslut så fick jag gå av, och fortsatte att må illa enda till skolan. Mår inte riktigt bra ännu, suck!

//Malin

Dagens youtube



Hahahhahahahahahhahahahaha! Se hela, jag lovar att det är värt det!

//Malin & Jocke

20 månader

Nu har jag och Malin varit ihop i 20 månader, det är enligt mina klasskamrater sjukt länge, och enligt några i laget är jag konstig för att jag håller mig fast med en tjej hela tiden.
Jag förstår dem inte riktigt, jag älskar Malin och vi har det alltid trevligt med varandra och vi är fortfarande kära i varandra så vad stoppar än från att inte vara ihop längre?


//Jocke

Kan de vara sådär stora?!



Jocke är helt fascinerad över Kissies nya läppar!

//Malin

Nu börjas de igen

Idag började klassen igen med att åka till brandstationen, vi hade en genomgång om hur man ska utföra en rökdykningsinsatts i husbränder, som vi kommer få vara med om framöver, visserligen kallrökdykning men i 3:an så börjar vi med varm men de är såklart om man klarar det stora rullbandstestet.
Rullbandstestet är ett test man ska göra innan man får rökdyka varmt (dvs riktig eld). I det här testet så har du på dig full rökdykarutrustning (dvs RB 90, med syrgasmask och syrgastub). Du ska gå på ett rullband i 8,5 min men det är inte gå utan powerwalk typ, dessutom så lutar bandet så det blir extra jobbigt.

De håller på att fixa tider för sådanna test redan och de gör mig lite nervös eftersom inte alla klarade av testet förra årskursen.
 http://www.raddningsverket.se/upload/Utbildningar/smo/smo_rullband.jpghttp://z.about.com/d/chemistry/1/0/z/c/Chip-pan-fire.jpg

//Jocke

Det går bra nu



Min dag har verkligen varit super. Först var det engelska och jag fick veta att jag har VG men har alla chanser i världen att komma upp på MVG bara jag kämpar. Och sen så var det matteprovet som jag fick MVG på! Tisdag = bradag!

//Malin

Dagens youtube



"Jenny" från Gossipgirl

//Malin

Proooov

Matteprov nu, är riktigt nervös!

Update: MVG säger jag bara

//Malin

Den gick av

Min skritsko skena gick av :/
Hade match hela träningen idag, så det vart lite lojjigt. Skulle ta emot en hård passning å ska ta emot den med skritskon skenan går av. FAN FAN FAN!

//Jocke

Jag vill ha frihet!



Bella har precis skrivit ett väldigt bra inlägg! Jag vill att skolan ska vara precis som hon skriver. Självklar förstår jag att det finns tonåringar som kommer välja de "lättare" kurserna, men då är det deras problem om de inte klarar av att komma inte på den fortsatta utbildningen de vill läsa. Och självklart måste det finnas obligatoriska kurser, till en viss del. Jag har just nu bild, en kurs som jag lätt skulle byta ut mot medicinsk grundkurs eller pedagogiskt ledarskap, något som jag är intresserad av. Mer frihet till ungdomarna säger jag!

//Malin

Dagens youtube



Jag trodde iallafall att han skulle suga på att dansa. Fast det visade sig att han faktist inte gör det.... Men han ser ut som ett berg!

//Malin

En ny vecka

Den här veckan blir väl normal... Inget inplanerat.
Idag har vi börjatr med en ny kurs, datakunskap. Det var ganska kul faktiskt, vi jobbade med excel. det var jätteenkelt men jag lärde mig en del i alla fall.

Snart har jag engelska som är en helt ointressant tråkig lektion men efter det så börjar äntligen etik och livsfrågor! Det är skitkul, diskutera saker om livet på jorden, får ut sina åsikter!


Kunde inte låta bli att ta upp den här bilden, så GUUUUUUUULLLLLLIIIIIIIIG!!!!!!!!!

//Jocke

Han där uppe



Vissa straffar Gud direkt

//Malin

Datorn



Det är så kul när man sätter sig vid en dator man inte använt på länge. Hittar alltid gammla bilder som är jättekul att kolla på. Som den här på Puzzel. Kommer inte äns på när han såg ut så här...

//Malin 

Skönhetstips



En bra tips nu på vintern när det är mörkt och grått ute är att köpa en toning med samma färg som ditt hår. Denna kommer ge håret en massa ny glans. Jag har själv gjort det och är mycket nöjd!

//Malin

Fresch

Så glad. Jag är frisk nu. Eller inte 100% men 99%. Men det är iallafall mycket bättre än vad jag mådde igår.

Ikväll ska jag sova hos Jocke. Längtar så mycket. Finns inget härligare än att vakna upp bredvid min älskling på morgonen.

//Malin

Lan

Nu är det lan ikväll igen!
Det blir en cod 4 kväll tror jag!


Fett med nice!

Stackars älskling som är ensam hemma sjuk. Å sen får hon inte sova hos mig imorgon :(

//Jocke

Dagens youtube



Veronica Mars
//Malin

Sicko

Idag är jag hemma, sjuk. Riktigt tråkigt. Men lite tur har jag. Svt2 har visat Veronica Mars sedan klockan 10 och det pågår fortfarande. Detta är ett av mina favvo program.
Jag har lite mer tur för det verkar som att jag inte kommer bli jätte sjuk. Febern är inte så hög, men halsen gör ganska ont. Hoppas det går över. För imorgon händer en massa roliga saker.

//Malin


Dagens youtube



Good song!

//Malin

hihi


Så gulligt att man ska vara ovänner fast man kan vara vänner i alla fall!

//Jocke

Skolan

Nu sitter man här.....i skiten.

Vill hem till Jocke!


//Malin

Stackars liten älsklingsgumma<3

Imorgon börjar Malin i skolan... Å jag har en dag på lovet kvar. Jobbigt för henne, ville ju sova med henne ju idag, men visserligen vill jag sova med henne varje natt!
Malin kom till mig tidigt kl halv 9 idag för att hon inte fick sova över hos mig trotts utan anledning som jag förstod det.. Men i alla fall, vi skulle dra till tumba idag å kolla in Lindex. Men allt var fanemej stängt förutom lidl å Ica, vi tänkte inte på att det var en röd dag idag för alla xD
Men men va ska man göra. Vi åkte hem å spela lite Fable 2 och myste hela kvällen tills min snällaste mamma i hela världen skjuttsade hem henne.


Älskar er båda Malin och Mamma!<3
 
//Jocke

Dagens youtube



Försök med den här på Singstar R&B. You will fail!

//Malin

Va hände med lovet?

Lovet har gått så fort!

Det känns som att man inte har hunnit göra allt man vill göra när man har lov. Men men det kommer väl nya lov.
Är det bara jag som blir så degig under lovet?
Det känns som att allt blir dubbelt så jobbigt, det är förmodligen för att man är uppe längre på natten och sover mer på dagen. Allt blir segare, men det är skönt i alla fall.

Har inte gjort så mycket på lovet, varit med Malin sovit med Malin, varit med kompisar spelat XBoX 360 ;)

Va har ni gjort?

//Jocke

Dagens youtube



That's not my name! - The Ting Tings

//Malin

Kuddkrig och skitsnack

Tillbaka från gymmet nu. Blev ett väldigt långt pass följt av ett väldigt långt besök i bastun. Men nu känner jag mig som en ny människa. Jag ska bara packa om väskan och sen ska jag till Sollentuna. Det är tjejkväll hemma hos min kompis Jessica (läs: chokladglassen). Vi ska kolla på film och bara ha det kul.


Jessica!

Ses imorgon!
//Malin

Söndag

Idag blir det en rolig dag, ska spela hockey match om några timmar (vet inte om jag får spela eftersom MR. Bean vår tränare inte vill att jag spelar).
Sedan ska jag nog Lan-a med Fredde min kompis.

Malin är just nu å tränar, duktig hon är!

//Jocke

Planet fitness, here I come!



Snart ska jag iväg till gymmet för ett riktigt ordentligt styrkepass tillsammans med Kajsa. Alltid trevligare med sällskap eller hur? Var ett tag sen jag tränade så det ska bli intressant att de hur mycket styrka jag har tappat.

//Malin

Dagens youtube



Samma tjej, samma idé, andra redskap. Suck... Bevis på vad folk gör för att få bli "kända".

//Malin

Nyår i bilder



Lite nyårsbilder. Bättre sent än aldrig!

//Malin

Sur på blogg.se

Ibland blir jag riktigt irriterad på Blogg.se. Jag tror att jag publicerar ett inlägg och så visar det sig x antal timmar senare att det inte blev publicerat. Suck! Så segt och jobbigt!

//Malin

Dagens youtube



Hur lyckas man?
//Malin

Matte tog min dag

Hela den här dagen har ägnats åt matte. Min jättesnälla kusin kom hit och hjälpte mig. Nu känns allt mycket klarare. Kommer nog gå riktigt bra på provet.

Nu är det inte långt kvar på lovet. Jag börjar på onsdag, så det är en del saker som jag ska hinna med. Och förstås inte stressa, bara njuta!

//Malin

Dagens youtube



Se den!

//Malin

Nyårslöften

Alla andra gör det, så då måste jag vara lite mainstream jag också. Så mina nyårslöften är följande;

- Bli bättre på att spara pengar
- Uppskatta mig själv mer
- Inte stressa över betyg. Jag kan bara göra mitt bästa
- Träna så jag mår bättre både fysiskt och psykiskt
- Gå upp i vikt så att jag orkar med skolan etc.


//Malin

Självklart!

Självklart är jag super duktigt och missar Victoria´s Secret Fashion Show. Duktigt Malin, duktigt!

//Malin

Boktips



Dagens tips är boken "Kaxiga tjejers guide till att få vad de vill ha". Jätterolig bok! Massa roliga tips för att bli en såndär kaxig tjej.

//Malin

Love is everlasting...



Lite tråkigt just nu. Då är det tur att scrapblog finns!

//Malin

Dagens youtube



//Malin

Vid tolv





Tolvslaget firades med mousserande alkoholfritt jordgubbsvin och raketer. Väldigt trevligt, och lite kallt!

//Malin

RSS 2.0