Dagens youtube



Snart är det dags!

//Malin

Gott nytt år!



Södra Stockholms nyktraste tonåringar önskar GOTT NYTT ÅR!

//Malin & Jocke

Ett litet skönhetstips




Diorshow Mascara, the best of the best. Dyr, men det är den bästa mascaran jag någonsin har ägt. Kärlek!
Finns att köpa på bla. Kicks.

//Malin

Dagens youtube


Hitlers hemkunskap, hahaha så jävla bra!

//Jocke

Idol-Jocke?



Från och med nu kallad Snygg-Jocke!

//Malin

Cooooooold

God morgon världen! Eller inte...

Lovar att jag inte har sovit såhär länge. Var ute med hundarna vid 8.30. Fy fan vad kallt det var. Kändes som att fötterna skulle frysa fast i marken. Och hundarna råvägrade att sitta ner. Så kallt var det. Men det är ganska mysigt att sätta på sig största jackan och varmaste vantarna. Och hundarna måste ut så det finns inte så mycket att välja på. Nu är det stora frågan; När kommer snön?! Är det såhär kallt så förtjänar vi lite snö.

Nu ska hundarna ut igen!

//Malin

Hund sällskap


Cajzza hade gått och gömt sig och ville inte vara med på bild

Just nu bor det två hundar hemma hos mig, istället för en som det brukar vara. Gästen är Puzzels syster Cajzza som bor hos oss just nu för att hon är rädd för smällare, raketer etc. Hon mådde inge bra hemma i skogås där det smällde väldigt mycket. Så hon fick komma hit till lunga Tullinge och hittills har det gått jättebra, förutom att det är lite trångt i mamma och pappas säng eftersom att båda hundarna bara måste sova där. Jag vill ju också ha sällskap!

//Malin

Showerna



Saknar känslan av adrenalinet som pumpar runt i kroppen, att stå bakom skynket och vänta på exakt rätt sekund för entré, att höra publiken applåder! Det var tider det.

//Malin

Djurräddare

När muntjakhjorten Rupert kom till världen var han så här li

Varför finns det inte fler ställe som det här?

//Malin

Skönhets tips!



Apotekets ansiktsmask är jättebra och har en härlig fräsch doft av gurka. Prova!

//Malin

Filmtips

Kanal 5
14:15 High school musical


//Malin

Go far far away!


Evason Phuket Resort & Six Senses Spa, Rawai


Cornelia De luxe, Belek

Jag är riktigt sugen på att åka utomlands nu. Och de här bilderna från lyxhotell gör det inte lättare. Synd att det är sååååå dyrt bara. 30 000 kr för 2 personer under 1 vecka. Lite för dyrt för mig och Jocke.

//Malin

Dagens youtube



Snart är det dags igen! Victoria´s Secret Fashion Show.
Nyårsdagen Tv 3 klockan 20.00

//Malin

One of my christmaspresents



Jag fick en webbcam i julklapp. Snacka om nostalgitripp tillbaka till när jag gick i 7an. Egobilder var livet då!

//Malin

Footloose



FOOTLOOSE, onsdag 31 december 2008, kl 15.30


Idag har jag och Jocke varit på Musikalen Footloose. Den handlade om Ren som tvingas flytta till en liten håla tillsammans med sin mamma. Denna lilla stad styrs med järnhand av församlings prästen som inte är riktigt klar i huvudet. Han har förbjudit all dans, "rockmusik" etc. Ren, som tycker att detta är omänskligt, försöker att få tillbaka byn till det den var innan "olyckan" för fyra år sedan....

Malins kommentar: Låtarna var halvkända 80-tals låtar. Detta är inget negativt utan gjorde att man kunde sjunga med lite halvt, vilket jag tycker gör showen mycket roligare.
Brolle hade inte en så stor roll som man kanske trodde att han skulle ha, känns mer som ett "PR-Jippo". Men han dög som skådespelare. Den övriga ensambeln hade en ganska bra nivå, men jag har sett bättre. Så om jag gör en lista över de musikaler jag har sett så skulle det se ut så här (bäst först).
Mamma Mia
Grease
Footloose
Singin´ in the rain


Inget slår Mamma Mia!

Jockes kommentar:
Det här var den första "betalmusikalen" jag har sett, innan har jag bara sett musikaler på Falkbergskolan, de var super de som spelades där ska ni veta! Men tillbaka till Footloose, den var mycket bra måste jag säga! Musikalen var en rolig, action, romantisk, dramatisk och fartfylld musikal. Det var mycket sång och dans som var mycket bra och väl framförd, det såg så kul ut för dem på scenen att man ville springa upp och bara dansa med. Det är kanske det som musikalen handlar som mest, om att få publiken att vilja vara med. Det ville jag i alla fall i vissa scener.
Dessutom fanns det underbara kärlekshistorier som gjorde att jag ville kolla på fler liknande musikaler.

Footloose har en sista spelning på nyårsafton, jag rekommenderar att se den.



Detta var en Julklapp som jag och Jocke fick av hans föräldrar. Det var jättekul, så jag ska önska mig samma sak nästa jul också!

//Malin & Jocke


Mys

Lov är så j'''vla skönt, sover med älskling nästan varje dag! hur trevligt som hälst, ska sova hemma hos henne idag...
När vi sover hemma hos Malin så är det för det mästa filmmys, matlagende, leka med Puzzel(Malins hund), gå ut med Puzzel, sova och lite mer som kanske inte bör nämnas...

När vi sover hos mig så spelar vi ofta xbox 360, tittar på film, är med andra kompisar, äter(lagar inte så mycket mat hos mig), vi sover och jah....

Så har vi det när vi sover hos varandra, härligt va?

Jag och Malin var på musikal idag, mer om det i nästa inlägg.

//Jocke

Kläder

Hittade några snygga kläder som jag köpte. Blev lite andra nödvändiga saker också. Tror nog att jag lägger upp bilder på kläderna lite senare.

//Malin

Stockholm

Idag är det stan som gäller. Mellandagsrean ska undersökas tillsammans med Madde. Hoppas att jag hittar något!

//Malin

Intet nytt på Malin fronten

Har inte varit så mycket bloggande senaste tiden och jag kan redan nu säga att det kommer fortsätta så. Kanske kommer det bli lite bättre.

Julafton var jättetrevlig. Tjocka släkten var här och maten var som vanligt ortroligt god. Presenterna var jättebra också! Tack så mycket!

Närmaste dagarna kommer nog bli mycket shopping. Men jag ska även på en musikal på Söndag tillsammans med älsklingen. Kommer bli som en romantisk dejt. Dessutom ska jag försöka hyra en tennisbana för att få Jocke att lära min denna förnäma sport, kommer inte gå så bra känns det som.

//Malin

Nice

Min Jul var super, fick allt jag ville ha, spel godis,kläder pengar!
Spelar just nu fable 2, det är riktigt bra spel..

Måste rekomendera det!

//Jocke

Dagens youtube



Haft en trevlig jul?

//Malin

Dagens youtube



GOD JUL!


//Malin

God jul

Sitter å är vaken, herregud!`? Det är Jul?!!!!!
Det var ju nyss sommar?!

Aja ska träna det sista nu, sen ska jag sova. Sov så gott en del av världen som läser det här  xD

//Jocke
 

Vad hände med de vita jularna


Systeryster och Kotten

Middagen var lika trevlig som vanligt (förutom lutfisken). Men det är ungefär det här som de närmaste dagarna kommer handla om, äta. Idag var det middag hos farmor, imorgon och på juldagen är det middag hemma hos mig och på annandag jul så ska jag ner till Nyköping för att äta middag där också hos min moster. Mat, mat, mat och lite julklappar förstås.

Shit det är julafton imorgon. Känner ingen julstämning alls just nu. Det är bara för att det inte är en vit jul. Jätte tråkigt!

//Malin

Dagen före?!

Nu är det dags för "dagen-innan-julafton-middag" hemma hos farmor!

//Malin

Barn om hur barn blir till

De kommer från mammans mage. De kommer ut från mufflan.
Vet inte hur de kommer in.
John, 4,5 år


Fy vad sött!

//Malin

Leka lite med kameran



Det är skittråkigt att fota i det här vädret, men jag fick lust att göra det och tvingade Jocke & Puzzel att stå modell. Provade desstuom lite olika funktioner på kameran. Gick inte så bra,  måste läsa på lite i instruktionsboken.

//Malin

Dagens youtube



The who


//Malin

Dagens youtube



Glöm inte att släcka ljusen! Och att han en brandvarnare!
God Jul!

//Malin

Den stora, å så stora staden


Väntar på tåget in till den stora staden (älskar, älskar mina nya skor!)

Nöjd julklappsshoppare

Konstig lillebrorsa

Skitsnygg Malin

Lite bilder från dagens shopping.

Och ett tips till alla er med blogg, skriv inte i bloggen att ni ska in till stan för då kommer halva släkten att ring/sms och vilja att du ska fixa saker nu inför julen.
//Malin

Packat

Idag ska den sista julshoppingen göras tillsammans med Jocke. Ska bli riktigt kul att trängas med en massa lediga människor inne i stan, inte. Och det underbaraste är att jag måste till NK där det är mest folk. Men vad gör man inte för att fixa den perfeka julklappen till sin pöjk.

//Malin

Lysande

Ännu en lysnade prestation av norsborgs hockey där jag spelar, vi förlora med 3-5 mot salem.
Vi satt i utvisningsbåset mer än halva matchen och hade box-play lika länge nästan.
Jag vart i alla fall inte utvisad, å så var jag inte inne vi ett mål bakåt.

En i mitt lag fick armen ur led och den kanske överarmen var brutan... : / Han bara gled på isen och skrek! LÄSKIGT, han satt å skaka i båset för att han hade så ont. Stackars Björn!

//Jocke

Dagens youtube



En "blomma" som står ut och gör att vattnet blir till te. Vill ha en sådan. Nu blev jag dessutom sugen på te med lite honung i. Mums!

//Malin

Jag valde!

Dagen började med kopiösa mängder näsblod. Tror aldrig jag har blödigt så mycket. Usch!...

Men det som ändå gör mig glad är att jag nu har köpt en gran, alldeles själv! Hoppas familjen tycker om den, för val av gran är ett känsligt ämne i vår familj. Har man köpt en "ful" gran så kommer man få höra det i flera år. Typiskt min familj. Men nu är det verkligen jul, ska bli mysigt med julafton!

//Malin

Dagens Youtube


Fatta att jag kör den sporten, de e så j'''''vla kul att få in en bra tackling.
Den här tacklingen var helt schyst men kanske lite hård..

Jag bröt ett lårben i 9:an under en hockeymatch... Då var det en tackling också, men kanske inte lika hård, hade helt enkelt otur, men saamtidigt lade Malin märke till mig! :-D För att jag hade ett gipsat ben, värkligen tur i oturen... Nu har vi varit tillsammans i 19 månader!!<3

Älskar dig Malin<3<3

//Jocke

Soon to be lov

Nu är det nästan jullov. Har en biologiredovisning imorgon och sen så är det lugnt. Lov i 3 veckor, sjukt skönt! Kommer att göra en massa roliga grejer på lovet. Bland annat så ska jag åka skridskor mer än en gång, bygga snögubbe (hoppas), gå på mellandagsrean, träffa vänner som jag inte har träffat på allt för länge! Vad ska du göra på lovet?

//Malin

Dagens youtube



Se den: Arn II - Riket vid världens slut

//Malin

Kännetecken på att det är denna årstid



Är det vinter eller är det vinter?

//Malin

LOV!

Nu är det lov för mig!
OKej då egentligen inte men jag har inge mer plugg som jag måste göra hemma så det klassas som lov för mig.
Hade Nat B prov idag som gick väldigt bra!

//Jocke

Dagens youtube



Fy vad söt!

//Malin

Varför ska det göra såhär!

Jag förstår inte hur jag ska lkara mig utan DHW, Grey's och GG enda till våren! känns lite tomt just nu... snyft!

//Malin

Dagen youtube Jocke special


Så Jävla bra WOW-Jocke!

OBS! Jag spelar inte wow och jag hatar det!

//Jocke

Too cool for school

Just nu är det lite för mycket i skolan.

Idag: Engelska hålla tal
Imorgon: Kemiprov
Måndag (eller torsdag): Biologiredovisning
Tisdag: Matteprov
Onsdag: Idrottsprov

Gosh, jag kommer verkligen vara värd lov!

//Malin

Dagens youtube



Låten från gårdagens "dagens youtube". Jättefin!

//Malin

Lucia firande



Idag har det varit lucia firande i skolan. Ett modernt sådant. Och sååå fint! Älskar den här skolan. Dessutom var (nästan) alla elever utklädda. Vi hade pris till skolan finaste utklädnad också! 2 stycken i min klass fick 3:e pris för att det var utklädd till tomtemor och tomtefar tillsammans.

Härligt med julstämmning!
//Malin

desperata hemmafruar

Är det bara jag som kommar sakna desperet!?

Det är sååå himla bra! Och nu har de uppehåll tills våren.
Våren?! det känns som de just varit sommar.
Jag har om bara 10 dagar slutfört hälften av gymnasiet!?
Va händer med tiden?

Va ska man göra åt det... 

Snart helg och det är i alla fall den här helgen elikamed sova med älskling på fredag och lördag tror jag =-D

God natt världen!

Ååh vill ha sommar, (jag till vänster och min bror mattias till höger)

//Jocke
 

Tråkigt just nu

Första året på Gymnasiet är inte så kul. Just nu läser vi alla "vanlig" kurser som man måste läsa. Det kommer bli roligare i 2:an och 3:an när vi får läsa kurser som vi själva tycker är intressanta. Men det kommer bli lite knepigt att välja vilka kurser, det finns så otroligt många att välja på. Men jag är säker på att jag vill läsa medicinsk grundkurs (läkarnörd som jag är) i alla fall.

Dags för Ugly Betty!

//Malin

 

Dagens youtube



Finaste reklamen jag någonsin har sett!

//Malin

Har du tips så kan du bli 25 miljoner rikare

Var inne och kollade FBIs 10 most wanted lista. Självklart så är Usama Bin Laden med, men kanske inte av den anledningen man kan tro.

USAMA BIN LADEN IS WANTED IN CONNECTION WITH THE AUGUST 7, 1998, BOMBINGS OF THE UNITED STATES EMBASSIES IN DAR ES SALAAM, TANZANIA, AND NAIROBI, KENYA. THESE ATTACKS KILLED OVER 200 PEOPLE. IN ADDITION, BIN LADEN IS A SUSPECT IN OTHER TERRORIST ATTACKS THROUGHOUT THE WORLD.

Man lär sig något nytt varje dag...
//Malin

Julkänsla

Jag blir så otroligt glad när personalen i en klädaffär är trevlig. Jag blir så glad när de ler och småpratar lite. Får mig att vilja köpa mer än vad jag har råd med. Och dessutom så ökar julkänslan enormt!
Stort plus till JCs personal som alltid är trevliga och hjälpsamma, måste stå massor med pepparkakor i deras personalrum.

//Malin

Vg kanske i psykologi!

Otroligt, jag fick VG på ett psykologiprov och idag lämna jag in en uppsats om stress som är i och med psykologi... Om jag får VG på den så kanske jag får VG i kursen :D
Jag sa till min pappa förut, "Det är ett g-ämne". Men kanske VG!


Bild jag tog på semestern i somras...

//Jocke

Dagens youtube



Det är låten jag tycker om. Men shrek är helt okej!

//Malin

Lätt och roligt

Idag har jag ett riktigt roligt prov. Datorkunskaps prov. Okej, det är väl inte direkt kul, men det är lätt = lika med roligt. Vi ska ändra lite i ett word dokument och ska få det att se ut som en mall vi får. Känns som att jag kommer bli klar ganska snabbt.
Efter skolan ska jag till globen för att hämta linser, ska försöka hitta lite julklappar också. Julklappsa ångest!

//Malin

Dagens youtube



Tar nog lite tid att träna in det här...

//Malin

Ingen rast, ingen ro

Just nu har jag ett Projekt i skolan som kräver att jag drar mitt arsle in till stan minst 2 gånger i veckan för att gymma. Det är särskilt tungt att behöva göra det en söndags morgon (när jag vaknar upp bredvid världens finaste pojkvän). Dessutom är det skit tråkigt att pendla sammanlagt 1 timme för att få träna 1 timme. Men som tur är så kan jag träna mage och armar i gymmet här hemma.
Känns lite som att jag går i ett hamsterhjul. Skola, träna, plugga. Och där emellan kommer sova, äta och träffa Jocke. Det ska bli skönt med jullov. Eller hur?

//Malin

Söndag

Idag blir det plugg och cod 5 som gäller..
Köpte en Pepsi och tänkte få tag på fredde ;)

Malin är och tränar nu i stan. Skulla aldrig palla åka till stan för att träna xD

//Jocke

Why God, Why?


Lindex - 399 kr

Jag och Jocke var iväg till Tumba för att handla lite julklappar under dagen. Hittade nästan hälften av det som behövs köpas. Nästa helg ska jag se till att allt blir fixat.
Men höjdpunkten var när vi var inne och jag hittade den här helt underbara Cardigan (okej, inte riktigt den här, men nästan). Tyvärr så fanns inte inte i S. Snyft.

//Malin

Dagens youtube



Humör höjare!

//Malin

Dagens youtube



Agnes - on and on

//Malin

Matte SUX

Jag har matteprov imorgon och skol-dm match...
Matteprovet böjar 8.10 slutar 10.50... Skitkul... men de e inte de bästa. Min skol-dm match börjar 10,30 xD
Hoppas provet inte är för långt xD
Annars e de kört för vi blir bara 5 spelare på isen då när vi börjar matchen. Tre till i min klass ska vara med i matchen och ska göra provet.
Aja man får göra det bästa av det, matteprovet är ju mycket mycket viktigare än matchen.
Slipper Svenskan på eftermiddagen i alla fall ;)

Längtar tills efter matchen, Malin har ju studiedag så hon kommer å kolla på matchen (så mycket hon hinner).
sen bar de av hem till henne å hämta saker som hon ska ha när hon sover hos mig sen blir det mys mys mys!

P.S. lite plugg kanske....

//Jocke

Fredag hela veckan!

Idag är det Fredag! Eller det är det för mig inte för er kanske. Jag är ledig imorgon, studiedag i skolan. Ska bli så skönt. Men jag ska inte ligga i sängen till 12, jag är inte en sådan person. Så morgondagens schema ser ut såhär.

- Träning på Planet Fitness (Rygg och bröst)
- Fort hem för att se Jockes skol-DM match
- Plugga, plugga, plugga
- Myssssaaa
- Somna i Jockes säng (tidigt)

//Malin

Kommer ni ihåg bert?


Den sista oskulden...

Hahahaha så jävla bra! "Jag kommer aldrig att överleva det här",lillerik.

//Jocke

Dagens youtube



Girlpower!

//Malin

Regn snö slask blåst finnar hår vid pannan...

Jo som rubriken säger, det är såhär för mig just nu...
Det borde inte vara tillåtet att gå till skolan kl 20 i 7 på morgonen! Spec i inte i sånnt här väder.

Jaja, ni som jobbar tänker kanske stackare han jobbar i alla fall inte 8 timmar om dagen! MEN ni slipper i alla fall till skolan.
Ni har bil i alla fall xD

//Jocke

Svullo e så skön!



Så underbar!

//Jocke

Dagens youtube



Vill se henne i fler storfilmer

//Malin

Usch!...

Just nu är livet segt. Matten skiter sig, vädret suger och jag är inte på topp. VIll gå och lägga mig under täcket och bara sova. Gå i ide tills det är vår. Eller nej, sova tills jag slutar gymnasiet och ändå få 22,5 p

Men det går ju inte. Så det är bara att kämpa vidare. Kommer att klara det med hjälp av über baraiga föräldrar och en Underbar Pojkvän! Tack!

//Malin

Lite sjukling

Har lite feber, 37,9 graders feber.. det är nog därför som jag vart så kall idag.
Seg och trött också..

Stackars mig.. xD


//Jocke

Dagens youtube



//Malin

RSS 2.0