Shit

Snart är det lov!

Detta känns som början till en bloggtorka, OMG! Nu får Jocke dra sitt strå till stacken.

//Malin

Dagens youtube



Det kallas backdraft det här fenomenet, kolla hela videon. Vilken kraft! Det var det här vi tog upp på brandstationen på dagens lektion, bara tryckvågen ka få dörrar och fönsterkarmar att flyga mr än 5 meter!

//Jocke

God natt!



God natt! Imorgon börjar en ny vecka...
//Malin

Igår kväll



Jag och Jocke hade det riktigt trevligt igår. Först lagade vi en romantisk middag. Under Erarth Hour spelade vi kort och jag förlorade stort. Blev en del pratande/disskuterande också. Kvällen avslutades med en kvällspromenad och HSM 3 (läs: bra film). Har det alltid lika trevligt med min Älskling. Dessutom så är han otroligt snäll och hjälper till just nu när jag inte mår helt okej. Jag blir jätteseg när jag är påväg att bli frisk. Tack Älskling!

//Malin

Circle of death

Jag kom precis hem från Malin och satte på mitt Xbox. Spelade en runda Call of duty 4 och sedan circle of death, dvs att xboxet kanske är sönder :(
Men sen fick jag igång den igen.... ett tag och sedan  hackade den sig igen !?
Nu vet jag inte va som har hänt med mitt xbox  : (


//Jocke

Nu är det dags 20:30 - 21:30

Dags för Earth Hour!
Jag och Jocke kommer att tända lite ljus och spela kort. Jättemysigt! Jag hoppas att ni också släcker era lampor för Jordens skull.

//Malin

Sunkmalin



Det är farligt att ha en bärbar dator. Jag fastnar i sängen pga. den. Men nu har jag dragit mig upp, tagit en härlig dusch. Det är så skönt att skölja bort det där äckel sjuka som man har kvar på kroppen efter febern. Känner mig mycket fräschare nu. Men eftersom att jag inte är 100% ännu så blir det mys kläder. En stor tröja, leggings och strumpor. Skönt att det bara är Jocke och mina föräldrar som behöver umgås med sunk Malin idag.

Snart kommer iallafall Jocke hit. Jag är sugen på att ta en promenad ner till centrum och hyra en film och kanske köpa lite vindruvor. Får så vad Jocke tycker om det.

Ha en bra dag i den äckliga snön!
//Malin

Dagens youtube



En av de bättre låtarna i filmen
//Malin

Gilla eller inte gilla?!



Känns lite fel att trycka på Gilla, eller?

//Malin

Inte långt kvar till Earth Hour

                                          

Vad man kan göra under Earth Hour ikväll mellan 20:30 - 21:30 när alla lampor är släckta och teven/datorn är avstängd!

- Dra ihop ett gäng med kompisar. Köp B&J och tänd några ljus. Perfekt stund att bara sitta och snacka skit!
- Mys med din pojkvän i mörkret
- Spela sällskapsspel med familjen eller någon kompis
- Ta en lång kvällspromenad med hunden
- Sov, att lägga sig tidigt är aldrig fel

//Malin

Ich bin nicht so krank



Jag var som sagt sjuk igår. För att bota detta så sov jag nästan hela dagen, åt ipren, drack mycket vatten och fick kärlek från Jocke och vänner. Detta hjälpte för nu mår jag mycket bättre! Okej, förutom att snön gör mig lite deprimerad, suck!
Idag så ska jag plugga lite (läs= jättelite). Sen så ska Jocke komma hit och mysa med mig och Puzzel. Så denna lördag kommer inte bli särskilt ansträngande, vill ju inte bli sjuk igen.

//Malin

Dagens youtube



En gammal goding!
//Malin

sjukling

Jag och Malin skulle sova med varandra idag, men sen vart hon sjukling :( Stackars älskling!<3

Jag har nu bjudit hem några på chillkväll hemma hos mig, Fredde Amanda Viktor och Niklas kanske kommer. Det kommer nog bli trevligt. Hoppas hon är tillräckligt frisk imorgon så jag kan sova hos henne imorgon, alla fall träffa henne :)

Snart sommar?

//Jocke

Om 10 år

Nu är jag klar med mitt arbete i etiken om va jag vill göra om 10 år. Det var ungefär en sida och en tredjedels sida, hörde i klassen att en hae bara skrivit en halv sida så jag tror det här vart bra. Nu känner jag mig duktig xD

Om 10 år ska jag vara brandman och ha en sambo xD
 


//Jocke

Sjukare än dig?


Mår inte så bra just nu, så det blev en vitamin brusis. Inte särskilt gott, men jag har inte tid att vara sjuk nu. Ska sova med Jocke i helgen och vi ska dessutom börja våran BB 2009 träningen ni nu i helgen!

//Malin

Shortis

Kort dag idag. Mycket skönt! Så nu sitter jag hemma i soffan och ska söka lite sommarjobb. När jag är klar med det ska jag nog sätta mig på balkongen i solen och läsa lite. Vädret är underbart!

//Malin

Dagens youtube



//Malin

Tiden flyger förbi när man har roligt

Måste bara säga en sak innan jag går och lägger mig:
- Grattis bloggen på 1 års dagen!

//Malin

Dagens youtube



Man kan hitta allt på youtube. Skitrolig film!

//Malin

Dagen

Jag är som sagt ledig idag. Men självklart så har jag lite planer. Hittills har jag gjort amerikanska pannkakor till Jocke (klockan var 07:10 då). Sen så har jag räknat lite matte. Matte B går fortfarande bra, kanske inte toppen bra men det funkar.
Men de andra sakerna jag har planerat in idag är:
- Plugga tyska. Ska skriva en text om Garten der Welt i Berlin.
- Biologi, fotosytes. Mycket intressant!
- Hämta Jocke i skolan för att sedan ta en promenad till min optiker i Flemingsberg
- Där ska mina glasögon fixas och linsvätska köpas
- Gå tillbaka till Tullinge Centrum för att handla avocado och kanske våffelmix. Det är ju våffeldagen idag!

Sen ska nog jag och Jocke bara mysa hela eftermiddagen.

//Malin

Hjälp världen!





Glöm inte Earth hour!

//Malin

sova med älskling på vardag?

Jo de är sant! Jag och Malin ska få sova med varandra idag fast att det är tisdag, jättemysigt, kolla på desperet tillsammans och mysa hela kvällen och natten. Just nu sitter vi å kollar på El Ritardo på MTVs program MADE. Han som är med i programmet kan verkligen inte ragga eller något alls med tjejer, helt sjukt, han är till och med pinsam att kolla på!



//Jocke

Dagens youtube



//Malin

Varken himmel eller helvete


Matte B var inte de helvetet jag förväntade mig. Iallafall inte de två första sidorna... Men jag kommer nog klara av den här kursen också. Självklart kommer det bli ett MVG!

Just nu håller jag på och plockar undan i mitt rum. Väldigt stökigt på mitt skrivbord och det ligger lite kläder utspridda här och där. Jag letar dessutom efter ett papper som är bra att ha när jag söker sommarjobb, dags att börja med den nu vet ni. Hoppas jag får något bra.

//Malin

Update: Något som dock är bra med Matte B är att boken väger hälften så mycket som Matte A boken gjorde

Sent igår


Kom hem sent igår från skolan. klockan 9 rättare sagt. Jag hjälpte till med rekrytering av nya lärare till vår skola. Det var jättekul! Dessutom är det skönt att ledningen på skolan bryr sig om våran talan också. Så jag träffade en del jättebra lärare. Hoppas att de får jobbet på vår skola.

Nu ska jag åka in till skolan. Har bara matte . Idag ska vi börja med matte B. Inte kul, suck!

//Malin

Kusin + herre på täppan

Jag fick nu reda på att min kusin Andreas Tano ska vara med i programmet Herre på täppan i kanal 6, det får ni värkligen inte missa! För övrigt är han fotomodel också så jag är lite avensjuk xD!
 
De här är min kusin, följ hans blogg! andreastano.blogg.se

//Jocke

The week

Det här kommer bli en jätteskön vecka. Imorgon börjar jag klockan 12 och har 2 lektioner. På onsdag är jag ledig och för att toppa det hela så slutar jag klockan 11 på torsdag. Väldigt skön vecka! Dessutom är det lov snart, jippie!

//Malin

Värt att kanske kolla på Robinson

Jag såg reklam om Robinson igår, den fångade mig direkt! det var inte för att jag tycker om sådana realytyshower men det var musiken i reklamen som fångade mig...
Det var ett av mina favorit bands låt!? Dead by april och deras låt Losing You! Inte bara en låt utan en superbra låt!

Kolla här!

Här är hela reklamen och här är hela låten där nere.
 

Ge Robinson en chans!

//Jocke

Väldigt mycket

Kommer nog inte bli så mycket bloggande nu i helgen. Detta är varför:

Ikväll: 18års fest sen filmmys hos Jocke
Imorgon: In till stan för att köpa skor och jeans åt Jocke
Söndag: Gym och plugg

//Malin

Idag är det fredag!



Varmt väder idag, men nästan ingen sol. Jag hoppas att de har fel. Sol är ett beroende, ett beroende som är svårt att ha i Sverige. Ha abstinens halva året är inte kul.

//Malin

Dagens youtube


Som sagt så ska jag och Malin börja träna ordenligt nu snart när vi kan gå långa promenader ute i solen, ååh så härligt väder det var idag men de blåste lite för mycket för en långpromenad...

Tur jag inte har lika stora hängiga bröst som han xD Tur man inte har barn häller xD

//Jocke

Rumpisch



Fick en jätterolig bild av en kompis igår. Hon undrade om hon sov så? För hennes pojkvän klagar på henne. Och jag det gör hon, men det gör jag också! Undrar hur många tjejer där ute som ligger i fosterställning när de sover med sina pojkvänner. Tycker synd om alla killar där ute som blir rumpade!

//Malin

Så det kan gå




Vädret är underbar idag! Fast några minuter blev jag lite depprimerad. Inne i stan började det snöa, riktigt ordentligt. Men det löste sig som tur vad. Just nu sitter jag och Jocke framför teven och myser. Imorgon är det fredag! Jippie! Ännu en vecka har gått förbi jättefort. Snart är det sommarlov. Sammanhängande inlägg i know!

//Malin & Jocke

Dagens youtube



Ni har väl hört vad låten egentligen handlar om?

//Malin

....kan jag va mig själv


Bakom mina solglasögon

Har inte hänt så mycket den senaste tiden. Livet rullar på som vanligt. Fick MVG på matteprovet igår. Köpte att par solglasögon idag (det är ju såå fint väder). Längtar till att det är sommar och underbart mycket sol. Men som sagt, livet rullar på som vanligt!

//Malin

Dagens youtube



Så JÄVLA BRA!

//Jocke

Dagens youtube



Ville bara påminna alla AIK;åare att laget med Sveriges godaste kebab vann igår mot AIK med 3-1!!!

SSK 3-1 AIK

//Jocke

Måndagskola

Vakna imorse och var jättepigg, vaknade innan klockan, visserligen var det för att jag var så pissnödig men de e en annan historia... Började i skolan idag med körkortsteori, tydligen hade jag och de som var i Arvidsjaur ett prov som ingen av oss visste om, men de gick ganska bra i alla fall.
Sen var det Excellprov, det gick vädigt bra! Det var super enkelt, kunde allt, även fast jag inte är någon speciell datornörd snarare xboxnörd i så fall xD

//Jocke

Allt är som det ska nu


Det har hänt mycket på en vecka

Både mamma, pappa, puzzel och Jocke är hemma nu. Så allt är tillbaka till normalt! Ikväll blir det först middag hemma hos farmor och sen efter det ska jag hem till Jocke på myskväll. Det blir nog som vanligt att av spelar lite cod och kollar på en film. Kanske låter tråkigt men det är underbart att göra det med Jocke, särskilt när han har varit borta från mig i en hel vecka.

//Malin

hemma igen!

Jag är hemma från Arvidsjaur nu äntligen! Jag tänker inte skriva det långa inlägget idag om va vi gjorde där och varför vi var där. de tänker jag göra när jag fått bilderna därifrån.

Ha de gott sålänge!

//Jocke

Dagens youtube



//Malin & Jocke

Wash the snow away



Kommer bli fint väder den här helgen. Hoppas bara att all snö försvinner! Men älsklingen är hemma. Han ger mig all värme jag behöver.

//Malin

Inte igen!

Kom ihåg att det är fredagen den 13:e idag!

//Malin

Jag kom hem

Idag lyckades jag iallafall ta rätt tunnelbana hem efter gymmet. Duktigt av mig, haha! Just nu sitter jag och kollar på My Super Sweet 16 och jag är chockad. Det är första gången det är två normala tonåringar i programmet. De är inte små bortskämda äckliga snorungar. De är två framgångsrika sångerskor och inte ett dugg som de andra brukar vara i programmet. Lite tråkigt, men samtidigt skönt att få lite variation.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen är det dags för Plugg. Surprise eller hur?

//Malin

Pain, pain, pain

Jag har ont i hela kroppen (överdriver väldigt mycket). Men jag ska fortfarande dra mig till gymmet om en timme. Idag blir det ben som ska tränas, så mina obefintliga muskler där kommer verkligen har träningsvärk imorgon. Men nu när jag har tid att gå till gymmet så är det ju bara att passa på. Duktiga jag!

//Malin

Rapport från honom


Fick ett mms från min älskling igår, eller ska jag säga skogsmulle?

Han har pulsat i snö, orienterat, badat isvak och inatt ska han sova i en snögrotta. Jocke tycker att veckan har varit jättekul hittills. Jag hoppas jag får ett samtal ikväll också, så jag får veta vad han har gjort idag. Saknar min älskling! Han kommer hem på lördag <3
Dessutom fick jag ett sms från hans underbara familj, de ville kolla hur jag hade det hemma hos min syrra. Innan det var bestämt att jag skulle bo här så hade de erbjudit sig att jag skulle få bo där. De är för snälla!

Nu blir det nybakad äppelpaj till eftermiddag!

//Malin

Hagsätra = Högdalen

Idag lyckades jag med något jättepinsamt. Satte mig på fel tunnelbana, och dessutom upptäckte jag det försent. Detta gjorde att det tog 20 minuter längre att komma hem. Varför skriver de andra stationer än slutstationen på tunnelbanan. Aja, irriterande var det iallafall. Svinkallt ute!

Idag blir det Sushi till middag, Jippie!!
//Malin

Dagens youtube



Jag visste att jag kände igen den från någonstans!
//Malin

Sammanfattning

Dagen har rullat på fort. Hände inte så mycket i skolan och på gymmet var det inget ovanligt. Spanar fortfarande efter Gynning. Men hon är inte den enda kändisen som tränar på Planet Fitness, har stött på en del andra också. Men nu är jag hemma och kollar på Scrubs. Ska ta och plugga lite, väldigt lite. Blir mest tyska och engelska. Språk är mycket viktigt!

//Malin

Han där uppe



Saknar min älskling!

//Malin

Vad ser man när man vaknar?!



Säger bara Faaaaann! Jag vill har vår!

//Malin

the time



Såhär långt har jag till tunnelbanan. Löve!

//Malin

First night

Första natten hos syster gick jättebra. Till middag igår åt vi tacos, det är aldrig fel. Alltid lika gott. Dessutom så provade jag en ny sorts hårt tacosskal, mycket gott. Efter det kollade vi på Wipe out (mycket roligt program), efter det blev det Beck. Under filmen upptäckte jag hur lika jag och min syster är. Vi båda håller för öronen när det bli läskigt på film, och vi båda blir trött vid 10 tiden (Läs: ingen nyhet). Så det finns nog en massa saker som ligger i generna.

//Malin

Varför jävlas?

Varför blir det så att när man har hur mycket tid som helst att plugga så är det Ingenting i skolan? Nästa vecka så kommer jag bo hos min syrra. Jag kommer få massa tid över till att plugga då, eftersom att tiden som jag vanligtvis spenderar på pendeln kommer kortas ner markant. Men när man väl har tid så händer det ingenting i skolan. Suck! Men detta betyder mer tid till gym, teve tittande och slösurfande. Kanske ska börja läsa en ny bok nu när jag är klar med Twilight serien. Några förslag?

//Malin

Too good



Så gott men såååååå onyttigt! Ska tvinga iväg mig till gymmet några gånger nästa vecka. Har varit det alldeles för lite. Dessutom kanske jag stöter på Gynning som också tränar där...

//Malin

Nöden har ingen lag



Två trötta tonåringar på morgonpromenad

Dagen kommer gå åt till att packa
. För i eftermiddag åker jag till min syster. Ska vara där hela veckan. Ska bli riktigt kul. Tar 20 minuter att åka till skolan, jippie! Men det tråkiga är att jag inte kommer träffa Jocke på en vecka eftersom att han ska till norra Sverige.

Nu är dags för amerikanska pannkakor till frukost, igen!
//Malin

Arvidsjaur

Snart bar det av till Arvidsjaur, dvs imorgon kl kvart i 9 från centralen. Lite lite nervös, jag blir lite nervös över packning, pengar och sådant. Men men.... det kommer säkert bli skitkul, enligt Fredde min kompis som går en klass över och samma linje som jag, han har redan har gjort resan, han sa att det här var det roligaste med hela denna gymnasiekurs.
Det kommer handla om ork, vilja och framför allt att kunna bita ihop och gå in i alla situationer till hundra procent! Om jag inte gör det kommer inget bli bra eller kul. Jag hoppas vi slipper sådanna i klassen som vägrar göra vissa saker som bara sitter och är tyst och bara förstör för alla andra.
Sånnt klarar inte jag av!

För dem som inte vet så ligger Arvidsjaur nästan på samma longetud som Luleå, dvs det ligger typ 20 mil till vänster om Luleå.


Kanske lite svårt att se, men den oranga A;et är Avidsjaur. Till höger vid det blå (Bottenviken, Östersjön) ,där ser man att Luleå ligger.

//Jocke

Roligast att fota



Finns ingen finare hund. Ska klara mig utan dig i en vecka, hur ska det gå?

//Malin

Slappis



Idag är en slappis dag. Jag och Jocke har inga måsten. Okej, vi måste gå ut med puzzel, men det är ju självklart. Vi ska snart kliva upp ut sängen och göra Amerikanska Pannkakor till frukost. Mums! Med en massa sirap!

För 10-12 stycken behövs:
 * 2 ½ dl vetemjöl
* 2 tsk bakpulver
* ½ tsk salt
* 1 msk socker
* 2 ½ dl mjölk
* 2 msk smält smör + smör till stekning
* 1 ägg

Gör så här: Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget. Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.


//Malin

Mikael Elias Teoretiska Gymansium



Min skola är ju bara för skön. En lärare som har haft feta skägget sen vi började har helt plötsligt rakat av det. Detta är våran respons på saken; En facebook grupp!


//Malin

Dagens youtube



//Malin

Snälla sänk!

Jag fick en sådan huvudvärk när jag satt på tåget hem. Fyra personer runt omkring mig satt och lyssna på musik. Volymen var inte låg på deras mp3er. Så efter att ha lyssnat på fyra sorters musik i 22 minuter så kliver jag av i Tullinge och vill spy. Mina tinningar bultade något fruktansvärt! Hatar att ha ont i huvudet, men blir helt avskärmad från omvärlden.Det enda jag kan tänka på är att inte låta huvudvärken ta över.

Nu är det iallafall bättre. Den friska luften hjälpte väldigt mycket.

//Malin

Söka jobb



Idag är det skön dag. Morgonen började med Svenska A där vi skriver CVn och Personliga brev. Jättebra att kunna när man ska börja söka sommarjobb. Är verkligen sugen på att hitta något. 
Nu har jag Biologi A där vi skriver på en labbrapport. Snart lunch. Sen är det Kemi A där vi ska få tillbaka våra prov som vi hade innan lovet. Spännande!

Ha en trevlig dag!

//Malin

Igår kväll


Fullt hus

Suris

Mamma fick massa paket

Blev lite trött i slutet av kvällen

Mammas födelsedag. Verkligen lyckad!

//Malin

Trevlig kväll

Idag firade vi Malins mammas 45 årsdag! Okej Hon fyllde 50 men jag tycker att det lika gärna kunde vara 45 : )
Det var en underbar middag med Italien som tema, grymt gott! Undrar om någon kan smugla ner resterna i en box så jag kan ta med den till Arvidsjaur xD

Tack för en underbar kväll Backmans! <3

//Jocke

Dagens youtube



//Malin

Eftermiddagen i bilder


Mitt nya favoritsmycke. Älskar färgen som kan kombineras med både svart, grått och vitt. De färger jag klär mig i mest

Roliga funktioner på kameran

Jocke fick sitta modell när jag var fotosugen

Nästan där, eller inte....

Rosorna mamma fick igår

Älskar pappret

Nu har jag och Jocke städat och gjort oss fina inför den stora middagen ikväll. Vi kommer bli 13 stycken. Snacka om att det kommer låta mycket när alla börjar komma igång. Klanen Tullinge-Backman har stora viljor när det gäller att prata.
Jag längtar till maten också. Ska bli spännande att se var mamma och pappa har fixat. Är redan hungrig!

//Malin

Estetiskverksamhet A

Jag fick imorse veta att mitt betyg i Bild blev MVG. Jätteglad, för jag lade ner ganska mycket tid på det. Tyckte definitivt att jag var värd ett MVG. Jippiie!

//Malin

Mamma fyller år!



Idag fyller mamma 50, så ikväll blir det stor middag med närmaste släkten. 13 stycken tror jag att vi blir. Men innan det är ska jag till skolan. Har hela 2 lektioner idag. Slutar vi lunch. Sen ska jag hem och städa och göra mig fin inför ikväll.

Hoppas ni får en trevlig dag!
//Malin

Update: Min väldigt "vuxna" klädsel beror på att jag har styrelsemöte idag.

Dagens youtube



Vet inte rikrigt om jag tycker om den nya studion. Tyckte att den andra var lite mer mysig. Men personerna är dom samma. Älskar Olle!

//Malin

Mossigt

Idag blir en hemma dag. Mår inte så bra (men det kunde har varit värre). Jag har lite feber och det känns som att huvudet väger 50 kg och är fyllt med mossa. Riktigt jobbig känsla.
Men jag ska ta det lungt, sova en massa och dricka myket vatten. Har inte tid att missa mer skola!

// Sjuka Malin

Brandman i blodet

Idag var det kall rökdykning, dvs full utrustning + skoskydd över masken xD Så vi inte ska se. Jag och Viktor var som vanligt ett team. Han var idag första rödykare, jag var andra. Det betyder att han går först och bestämmer över mig på sett och vis.
Idag var uppdraget att ta med en vattenfylld smalslang med munstycke in i laburinten, vi skulle hitta en medvetslös längst in i laburinten. Det gick bra för oss, vi hittade den medvetslöse som var för övrigt en trädocka som kanske vägde 40 kg högst. Jag fick självklart få ut dockan... Viktor följde ledde mig sedan ut ur "den rökiga miljön".

Vi lyckades bra faktiskt, men vi borde varit lite mindre slarviga men men... vi fick det gjort så då spelar det inte så stor roll i värkligheten, det är ju bättre att göra misstag nu än när det är en riktig person....

Så ser RB-90 overallerna ut som vi har på oss, LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAAAAAAAAR till varm rökdykning!!!

//Jocke

Desparata hemmafruar

Nu har det börjat igen, och vilken början!!!!! Vad spännande! Bara jag som håller på att dö?! xP
Vilken replik; "Hänga med hem till oss å festa efteråt"
                      ; "Nja, vi ska bara checka med våra fruar"


Visserligen var det på Engelska... men jag suger på engelska + att jag suger på att komma ihåg saker så det fick bli sähär xD

//Jocke

Why God, Why?

Världen går under! Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Säkert min brorson som har smittat mig igen. Noooo!

//Malin

Dagens youtube


Call me a sinner, call me a saint.
Tell me its over, I'll still love you the same.
Call me your favorite,
Call me the worst.
Tell me its over, I don't want you to hurt.
Its all that I can say,
So ill be on my way.


//Malin

Älska er själva!

Har precis haft näringslära med min idrottslärare. Väldigt intressant att få veta hur mycket kalorier etc. vi behöver och vad mat innehåller. Vi får även lära oss att räkna ut hur mycket vi förbränner en dag och hur mycket vi ska äta. Sånt här är alltid intressant att veta, tycker jag i alla fall. För det är viktigt att veta hur och vad man ska äta.
Det som är lite jobbigt är tjejer som börjar snacka om hur de ska göra för att gå ner i vikt även fast de har helt normala kroppar. Det är läskigt vilken syn tjejer har på sig själva. De trycker ner sig själva på grund av de "sättet man ska se ut på idag". Nu sitter jag inte här och predikar om hur andra känner och ska känna för jag själv är inte "tjock". Men jag önskar att alla kunde älska sina kroppar och tänka mer på en hälsosamlivsstil än att tvinga sina kroppar till att leva utan saker den behöver. Blir så ledsen när jag ser och hör jättefina tjejer prata om hur de behöver tappa 5 kg.
Förstå att ni är vackra! Om någon säger något annat så är det för att de är avundsjuka!


//Malin

Hockey

Idag blir det första åket på isen på en och en halv vecka. Ska blir skitkul faktiskt! Hoppas ni har hafte en bra skoldag alla för jag har haft en skit softdag ;)



Uppdatering: har haft träning nu, det gick väldigt bra och jag gjorde inte illa mig xD
Skola imorgon, inte nice...


//Jocke

Roadtrip



Jag har planerat en roadtrip genom USA. Såhär skulle den se ut. Från Miami till Seattle. Lite sugen på att bli vuxen och åka iväg!

//Malin

Dagens youtube



//Malin

Ledsen, besviken, arg!

Blir så sur på mig själv. Fick tillbaka mitt Tyskaprov nyss och det visade sig att jag hade fått G. Riktigt dåligt. Så besviken. Detta betyder att jag måste kämpa ännu mer för att bli bättre. Jag har ju valt att läsa tyska ett år till för att jag ska kunna så mycket som möjligt. Men det känns lite hopplöst just nu. Orkar inte.

Men kämpa måste jag....

//Malin

Dagens youtube



De där e fanemej skillat! HAHA!

//Jocke

Studiedag

Jo imorgon är det studiedag på min skola vilket betyder en dags mer ledighet! :D
Fredde, Rille, Niklas, Amand och Lotten kommer hem idag så jag tänkte tvinga med dem till grillholken för att äta tjockismat! Hoppas de nappar ;)

Undrar va man ska äta där... Hmmmmm... Kebab eller 200 grams hamburgare....?

SÅÅÅÅÅÅÅÅ SVÅRT!

//Jocke

RSS 2.0