En dag kvar

Nu är de snart dax för valborg, jag tro det blir en väldigt lugn sådan. Jag och MAlin ska ut på hennes land och mysa i morgon och är där resten av helgen.  

MYS!

//Jocke


The weather



Blir fint väder de närmaste dagarna! Jippie!

//Malin

Idag

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott.

Jag vaknade för ett tag sen. Mina päron stampade runt i lägenheten som elefanter. Eller så kanske det var så att jag hade sovit ut ordentligt. Aja, idag är det iallafall en ny dag!

Har matteprov idag, lite nervös men jag tror att det löser sig. Känner mig säker på pq-formeln och all den skiten.

//Malin

Kommer snart tillbaka

Det har inte hänt så mycket här på bloggen. Självklart så kan jag ursäkta mig med att skylla på skolan etc. Ska försöka bättra mig!

//Malin

Fadder idag

Jag ska ju ha en fadder idag, jag tror de är en han, inte säker.

Hoppas de inte är någon jättenörd bara, men i så fall skulle hxn nog inte gått på prova på dag i sam räddningstjänst, som för övrigt är den bästa gymnasielinjen! (Natur är bästa // Malin)
Hoppas vi gör något kul på brandstationen idag så prova på eleven blir lite imponerad!


//Jocke


Dagens youtube



Underbart!
//Malin

ensam kväll...

Denna kväll vart inte som jag hade planerat, eller kanske tänkt mig. Jag trodde jag skulle vara med fredde å kört brännboll eller fotboll idag, men de vart inget eftersom de inte var något intresse för de andra som skulle vara med...
Så det vart s att Freddson drog på fest i Tumba tror jag och jag vart hemma ensam :/

Ååh va jag saknar dig älskling! Kom hem älskade <3



Våran låt gumman <3

//Jocke

Dagens youtube

Dagens youtube hittar ni här: http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

//Malin

5,5 timmars sömn räcker

Jo det vart inte så mycket somn inatt tack vare att Freddson var här å lanade lite med mig. Han sover så konstigt så att de e svårt att sova när Fredde sover med öppen mun, snarkar och gurglar xD
Aja idag blir de chilldag, ska ta de lungt, okej men jag ska ut i solen å spela brännboll med gubbsen å de andra :)

Ha en superdag!!

//Jocke

Trodde att det snöade



Vädret här ute suger. Just nu haglar det och blåser skitkallt! Jag kommer sitta inne hela dagen framför elden och plugga. Härligt..

//Malin

Så enkla och vackra!


Handsweden.se

Om jag skulle gifta mig nu så skulle ringarna se ut så här. Helt underbara! Dessutom är det vitt guld som jag älskar och redan har smycken gjort av. Så vad säger du Jocke?

//Malin

Dagens youtube



Framing Hanley - Lollipop


//Malin

Den här helgen

Så var man tillbaka på landet, utan Jocke. Mycket tråkigt... Jag kommer ha en massa tid till att plugga och sola. Smhi säger att det ska bli fint väder, så jag ska jobba lite på brännan. Dessutom så har jag lite matte och kemi som ligger och skriker efter mig i väskan. Suck, känner att jag skrev ett väldigt negativt inlägg nu. Sorry.

//Malin

Grattis MORmor

Idag är det kallas för min lilla mormor :D Idag fyller hon 81 år. Varken jag eller Malin tycker att hon ser ut att vara 81, jag tycker att hon lika gärna kan säga att hon är 75 år. Hon är så pigg och glad!

GRATTIS PÅ DAGEN MORMOR BJÖRG!<3

//Jocke


Nästan ett V

Stretchingen är den jobbigaste och tråkigaste biten för tjejerna, men väldigt nödvändigt, säger tränaren Aksana Lodhi.
Metro.se

Hur är det möjligt? Fast är man Sveriges nästa OS-hopp så måste man väl kunna göra sådär...

//Malin

Dagens youtube



En klassiker!

//Malin

Se upp!

Blev inte så mycket bloggande igår eftersom att jag kom hem så sent och drog iväg på handledarkurs på direkten. Kursen var ganska roliga, lärde mig lite viktiga saker. Men jag har lite svårt för högerregeln fortfarande. Men nu ska jag bara fixa synintyg och hälsodeklaration. Snart är jag ute på vägarna, se upp i backan tusen hål i nacken!

//Malin

Fadder

Jo nästa vecka ska jag vara fadder åt två 93 skulle jag tro. Ska bli lite kul att få visa vad våran skola har att erbjuda så att säga. Men jag vet inte om jag är en så bra förebild för min skola kanske xD

Galna jag xD!

//Jocke


God morgon



God morgon världen!
//Malin

Dagens youtube



Längtar tills när den kommer till Sverige!

//Malin

Första besöket



Kottelina är underbar! Hon är så otroligt söt! Det är ett mirakel det där med att föda barn. Ett läskigt mirakel...

//Malin

Kusin i FinaL!

Jag missade tyvärr min kusin i herre på täppan i söndags :(
Men som tur va de inspelat hemma så de ska jag kolla på med Malin i helgen förhoppningsvis.
Självklart så vann min snygga kusin och han kom till final!

Här e hans blogg andrestano.blogg.se

//Jocke

AIK-fans väckte fel person, lyckat!



Fast det är väl inte lätt att vara avloppsråttor. Fattar inte hur man lyckas, eller hur barnsliga män kan vara!

Aftonbladet.se
//Malin

Dagens youtube



Ugly Betty ikväll - 20.00

//Malin

Drygt!

Morgonen var lite dryg. Kom till skolan och så visade det sig att min Engelsk lärare var sjuk. Detta betydde att jag var 2½ timme förtidigt i skolan. Jag hade kunnat börja 11.50! Snyft! Men nu är det ju skönt att jag går på en skola inne i stan. Tog med två vänner in till city och köpte lite små grejer som jag behöver, så förmiddagen löste sig ganska bra...

//Malin

Kanske gay?

00002f.jpg

Zac Efron (eller Zefron som han kallas) har varit med i amerikanska QX. Han är riktigt het säger jag bara. Varför måste han se ut som en liten pojke i HSM när han kan se ut som en man?

//Malin

Dagens youtube



Han är sååå bra!
//Malin

Skiten fortsätter, snart drunknar vi!



Att man orkar lägga ner pengar och tid på att prata om kändisars vikt! Säker bara SUCK! Det skrivs hela tiden om hur vi måste få bort de sjuka idealen. Men vi kommer ju aldrig komma ifrån det om kändisar mobbar varandra och blir utsatta för skit på teve. Usch!

//Malin

Hon har kommit nu!

Inatt blev jag faster en gång till! Kottelina (inte hennes riktiga namn) ploppade ut vid 2 tiden. Ohhh jag är så glad! Jag och mamma ska köpa en massa fina kläder till henne. Dessutom så undrar jag vilket namn hon kommer få. 

//Malin

dagens youtube



Akon - Beautiful

Egentligen inte min musiksmak men jag tycker om Akon, hörde den här låten påväg hem från en kompis på Freddes mobil. Härligt!

//Jocke

Obamas nya hund har anlänt!

                

Familjen Obama har nu äntligen fått hem sin lilla hundvalp till Vita huset. Lilla sötingen är en portugisisk vattenhund och har fått namnet Bo av Obamas två döttrar Malia och Saha.

Vilken liten söting! Portugisiska vattenhundar ser lite ut som pudlar när de är vuxna, vilket är den sötaste hunden av alla! Jag hoppas att hunden kommer trivas i Vita huset med all mat på silverfat och vatten ur kristallskålar.

//Main

Vi ska bättra oss!

När jag och Jocke startade den här bloggen så var vi intällda på att skriva ur två perspektiv, att vi båda skulle skriva våran egen uppfattning om olika nya saker. Detta har vi kommit ifrån lite nu efter ett år, men vi ska bli bättre på det. Som i inlägget lite längre ner. Detta kommer det komma mer av!

Alla dessa inlägg kommer ligga i kategorin Ducimus tycker.
//Malin

Cirka 20 grader?

Vädret här ute är underbart! Jag och Jocke myser runt ute i solen, hjälper päronen med lite arbete. Tyvärr så måste vi plugga i eftermiddag, men det går ju att göra i solen också.

//Malin

Chokladrutor



Ingredienser

1 1/2 dl hasselnötter eller sötmandel
100 g rumsvarmt smör
1 1/2 dl strösocker
1 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl kakao

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Hacka nötterna. Rör smör och socker poröst i en skål. Tillsätt ägget. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Rör ner blandningen i smeten. Bred ut smeten till en kaka, ca 25x30 cm stor, på en plåt med bakplåtspapper. Strö över nötterna. Grädda mitt i ugnen 10-12 min. Skär kakan i rutor eller trekanter innan den kallnat.

Malin tycker:
Kakan var ganska god. Smakar lite som kladdkaka men den fick en lite seg konsistens som var väldigt mumsig. Eftersom att det här var första gången vi bakade den så blev den väl inte optimal. Men övning ger färdighet. Tog inte lång tid att baka och var enkel att göra. Perfekt till efterrätt! 

Jocke tycker:
Den här lilla efterätten var god, den var inte som vår chokladkaka som vi gjorde i torsdags kväll men den var god. Perfekt som en liten efterrätt. Eftersom den var ganska mäktig, dvs att den var ganska fet och det kändes som att man hade ätit dubbelt så mycket av den än va man gjorde. Mandlarna bröt av smaken och det gjorde den lite godare än om man inte skulle ha mandlar. 
Jag gillade den här lilla snuttiga efterrätten!

Ducimus ger den: 7 av 10

//Jocke och Malin 

Släkt med förmåner

Min kusin Fredrik (han brukar skriva i Veckorevyn) har skrivit en skitrolig krönika för City. När jag läser krönikan sitter jag och små fnittrar och känner igen min släkting. Han är som han skriver!

"Och är det nåt man inte ska säga i konferensläge med WWF så är det som bekant att isbjörnar och barn i Afrika inte går att "jämföra"."

Fredrik Backman - Välgörenheten har blivit aggresiv
//Malin

Roddtur i solen

                         

                            
                            

Jag och Jocke tog en uppfriskande roddtur i solskenet. Härligt att få solen i ansiktet och känna vinden i håret. Lite jobbigt var det också, för halva turen hade vi motvind. Men Jocke har blivit bättre på att ro så det gick bra. Vi kom hem utan missöden och med nypumpade armar.

//Malin

Dagens youtube



//Malin

Svergies vanligast födelsedag

Idag är Svergies största födelsedag. 27 024 personer fyller år idag, vilket är mer än någon annan dag på året. Några av de kändisar som fyller år idag är:
                                                
                                                Matte Carlson - 35 år

                                                
                                                Malin Baryard - 35 år

                                                
                                                Andreas Andersson - 35 år
                                                (shit vad alla fyller 35)

//Malin

Love



Det är sol här! Underbart!
//Malin

Tagit lite bilder



//Malin


Dagens youtube



Jag har nu laddat upp mitt första klipp på youtube. Kanske ska börja vidoblogga också?!
Klippet är iallafall på Puzzel och hans syrra Kajzza som ser att mamma och pappa kommer hem efter fisketuren. Och man kan se att de är syskon, gör precis samma saker.
 Sänk ljudet !
//Malin

Mycket mys



Händer inte så mycket här ute nu. Jocke myser med hundarna och jag kollar på teve. Ska nog gå och basta snart. Mycket skönt!

//Malin

Resa med hela kompisgänget i sommar?


Interhome.se

Vädret är riktigt tråkigt och grått här ute på landet så jag börjar drömma mig bort lite på internet. Det finns väldigt många sidor som hyr ut fina hus och lägenheter runt om i världen. Jag är lite töntig, så nu har jag planerat en resa för mig och Jocke + 7 personer till Châteaurenard (Frankrike) i sommar. Flygresa och hyrbil är även fixat. Låter konstigt, men det är så härligt att kolla på bilderna (läs: den ovanför). Tänk hur kul det skulle vara att åka bort med ett kompisagäng på 9 personer. Dessutom blir det billigare om man åker fler. Längtar tills jag är 18 och jätterik!

//Malin


three time´s a charm



" Carolina Gynning leder TV4:s nya lekprogram - Marie Picasso tävlar. Men Picasso har ilsknat till mot programledaren och anklagar henne för att ha kallat henne fet och ful.
- Hon verkar inte gilla mig, säger Carolina Gynning".

Varför känns det som att Gynning är inblandad i viktbråk hela tiden? Det kanske blir så eftersom att hon själv inte äter något och smörjer in ansiktet med tjursperma? Gynning ser bara tunnare och mer bräcklig ut för varje gång jag ser henne. Sådana saker döljs lätt med smink och rätt ljus i teve, men bilder på henne när hon är ute på stan berättar en annan sanning. Även bilder på hennes blogg visar hur insjunkna hennes kinder har blivit. Hon är en skitcool tjej, men är det här sant så är hon bara tragisk. Man kan inte kalla en normalviktig tjej som Picasso för fet och hon är verkligen inte ful.

//Malin

Påskpresenter

Eftersom att jag och Jocke inte äter godis längre så får vi lite annorlunda saker i påskägget i år. Jag fick jättefina smycken och Jocke fick en snygg skjorta av hans föräldrar. Tycker om presenterna jättemycket!



//Malin

Sammanfattning



Hittills har det hänt en del saker i både mitt och Jockes liv. Inget negativt så ni kan ta det lugnt. Ska försöka sammanfatta lite vad vi har gjort.

- Jag har bott hos Jocke från lördag tills idag. Mina föräldrar drog ut till landet i helgen och jag ville vara med Jocke. Så i några dagar har jag varit en Husén. Mycket trevligt var det i alla fall!


- För första gången i mitt liv så har jag spelat tennis. Det var inte en total katastrof men inte så jättebra gjort heller. Älsklingen har i alla fall tålamod som en gud och orkade spela med mig i en hel timme. Tack!


- Jocke och jag har besökt brandstationen för att göra test. På Jocke. Ett rullbandstest med vikt var det. Mycket intressant att kolla på, not. Men Jocke var jätteduktig som klarade av det. Såg svettigt ut.


- Brännboll med vänner. Otroligt skönt att vara ute i nästan 2 timmar i solen. Tror nog att jag fick lite färg. Jippie!


- Mysigt framför teven med bra filmer. Jag har kollat igenom Jockes filmbibliotek, nästan. Har kollat på Harry Potter, Little miss Sunshine och andra bra filmer. Det blev så mycket film för jag var skit trött 2 kvällar. Tråkiga jag...


Men nu är vi som sagt på landet. Slappa, mysa, sola, sova! Ledorden för denna långhelg. Fast lite behöver vi plugga.
//Malin


Landet 2009

Nu är vi ute på MAlins land och njuter av stillhet och två pudlar som som nästan är helt galna! Vi ska vara här ute tills måndag tror jag. Ska bli skönt att få ta de lite lungt, men samtidigt får både jag och Malin hjälpa till här runt huset. Ska äta fisk ikväll som Lars och Majjsan har fiskat upp MUMS!

Kajsa till vänster och Puzzel till höger. Sötast!

//Jocke

Dagens youtube


Ja de här e de största fjortisarna i Tullinge, titta och ÄCKLAS!

Jag var idag på brandstationen och gjorde mitt rullbandstest. Det var ganska enkelt faktiskt, trodde de skulle vara mycket värre, brandmannen som höll koll på allt sa att jag kunde lätt håla på i 20 minuter till.

Han berättade också efter att han hade sätt vart jag bor, Örnberget, så sa han att han hade varit där uppe å släckt en brasa som några fjortisar hade brassat på. Eftersom man inte får elda där och de var någon som ringde brandkåren (någon som störde sig) så var de tvugna att släcka.
Jag kan ju säga att jag vart där uppe någon gång och brasat men då har inte brandmän vart tvugna att släcka den.

Längtar tills vi kan börja mysa och grilla på kanotklubben!

//Jocke

Hoppas på ikväll KUSIN

Jag sa ju förra veckan att min kusin skulle vara med i herre på täppan söndagen den 29 mars, men han va mot min och min kusins förvåning inte med... Fast att de hade sagt till honom att han skulle vara med. Men idag borde han förhoppningsvis vara med!

HOPPAS HOPPAS! Han heter Andreas Tano För dem som undrar...

//Jocke

Dance, love, sing, live!


Det är lov!

//Malin

Dagens youtube



Gå till 2:25. Helt otroligt resultat på så kort tid!

//Malin

Ny dator

Nu har jag satt in min pappas gamla dator i mitt rum, hur skönt som hälst att datorn inte låter och brummar. Men samtidigt så kommer jag nog sakna det lite, att slå till den så att den slutar brumma xD
Hoppas Malin orka skicka lite bilder sen när hon kommer hem så man slipper ha en så tråkig bakgrund.


Någon som känner igen den här......

//Jocke

RSS 2.0