Modell för en dag

Jag och min syssling var riktigt uttråkade imorse. Så vi bestämde att vi skulle leka modeller. Självklart så har vi ju en tipp topp kamera för 10.000 kr. Vädret var jätte bra så vi valde Beach 2008 teama. Bilderna kanske inte blev de bästa, men skit kul hade vi iallafall. Får se om jag laddar upp några av dem.
Blir tråkigt när hon åker hem imorgon.

//Malin

Ett gott skratt innan sömnen



God natt! Dröm sköna drömmar!

//Malin

Freakiga sidan...



Jag är ett riktigt teknik freak. Och just nu är min freakiga sida sugen på en Ipod touch. Ohh den ser så snygg ut. Tänk vilken känsla att bara svepa med fingret över skärmen när man ska hitta favvo låten. Gaah, vill ha!

//Malin

Spritmissbruk?



Sommarens plåga, till och med mina föräldrar går runt och sjunger på den här. Pinsamt som tusen! Men som tur är så är vi bara ute på landet när de sjunger på den, så det är bara jag som hör.

//Malin

Maraton



Min syssling har utmanat mig på bloggmaraton och tävling om vem som kan få flest besökare. Detta kan bli en hård match! Men stötta mig, gå inte in på hennes blogg! Gud vad barnslig jag låter!

//Malin

Klädorgie

Det känns som att livet kommer lösa sig. Har kommit på hur jag ska kunna handla kläder på Forever21 utan att behöva betala alla hemska avgifter och skatter. Ska bli kul och se om det löser sig! Hoppas hoppas!

//Malin

Livet leker


En sommardröm!
//Malin


Bloggorgie?

Vad ska man kalla det? Gruppblogga? Bloggparty?
Jag sitter iallafall här ute på landet tillsammans med min helsköna syssling och bloggar. Alltid lika kul när hon kommer ut hit till landet med resten av sin familj.
Igår satt vi alla upp till sena timmar och snacka minnen och kollade på Human Tetris på Youtube. Så sammanfattat, släkten är bäst!

//Malin

Jonas Brothers - S.O.S



Det finns många låtar som går precis likadant, men det finns inte många band som innehåller så många snygga killar. Mums!

//Malin

Lika fult som crocs



Sååå fugly! Det sägs att de är bekväma ( det är crocs också ) men jag lovar att jag aldrig ska köpa ett par Gladiatorsandaler! Jag kanske har problem med sådana skor för att jag inte gillar fötter så mycket, who knows. Men fula är de.
Känns som början på en bloggtorka nu....


//Malin

The Sounds - Living in America



En gammal goding och favorit

//Malin

Ünderbar, but not

God morgon, sovit gott?

Allt är perfekt här på landet, varmt och soligt.
Önskar att alla kunde ha ett landställe som det här.
Tyvärr så får jag inte sola, käkar penicillin igen. Suck!  Jag är en narkoman när det gäller brunhet, dessutom är jag en dålig förlorare och vill inte vara blekare än Jocke när han kommer hem från Italien om 2 veckor. Fast innerst inne vet jag nog att det loppet redan är förlorat för min del. Han var först i bulgarien en vecka och sen italien en vecka, så han har nog fått mer sol på sig än vad han egentligen önskar.
Nä nu blir jag lite deppig när jag tänker på solen så mycket.

//Malin

The killers - Somebody told me



//Malin

Det blev ett silver

Kommer ni ihåg det där inlägget om S.T.A.T underwear? Nu är EM över och sverige sluta som 2:a. Riktigt bra, särskilt när de som vann hade gjort en reklamfilm om deras hemkommun. Låter skit tråkigt jämfört med den svenska produkten. Jag hoppas att det kommer gå bra för killarna och att de fortsätter kämpa med sin otroligt braiga idé.

Jag blir så inspererad när jag läser om unga tjejer och killar som verkligen lyckas. Som blondinbella och Anton Abele. De är förebilder som motiverar unga att orka kämpa!

//Malin

Härlighetens härliget

Sitter just nu på landet och kollar ut över vattnet som krusar sig lite. Solen blänker i fönstrena och det blåser varma vindar över ön.
Här ska jag vara i 2 veckor nu, härligt! Ska bli kul att se om jag tycker det nästa måndag också. Men det gäller ju att leva i nuet, även fast jag inte är en person som brukar göra det. Jag längtar framåt hela tiden!

Längtar till just nu:
Börja på Mikael Elias Teoretiska
Resa till Gran Canaria i höst
Studenten
Börja på KI och bli läkare (det är 10 (?) år tills jag når fram hit)

14 dagar kvar, My love!



God natt!

//Malin

Stel som en stock?

God morgon!

Jag har sovit som en stock, men det kanske inte är så konstigt nu när jag har varit uppe i sälen och gått upp 8 (?) varje dag.

Igår när jag satt i bilen hem från sälen så var jag skit taggad på att ta en joggingrunda idag. Men nu när jag gick upp så kändes det bara som att jag vill krypa tillbaka in i sängen och sova vidare. Jag är så trött och stel. Det som är konstigt är att jag inte kände så här i sälen. Det måste vara luftombytet.
Dags att fixa frukost, får se om jag hittar något. Verkar ganska tomt....

//Malin


Proud to be pride



Gay Boyfriend - Hazzards
Kanske inte den bästa låten som gjorts, men den får mig att le och det är allt som behövs för att den ska få komma med på bloggen.

//Malin

Skor till hösten!


H&M - 298 kr
Love, love, love. Kommer användas i höst!

Droppa in

Jag vet inte om det är lika populärt längre, men förut så var facebook på allas läppar. Själv så skaffade jag facebook innan det blev välkänt i mina "kretsar". Det var kanske 1år sen jag blev medlem. Men de senaste veckorna har det trillat in jätte många av mina vänner. Medan jag nu i ett års tid velat att det ska skaffa facebook. Ingen lyssnar på mig!
Men facebook är ett jätte bra sätt att hålla kontakten på, och det är super lätt att hitta vännerna. Dessutom finns det en massa skoj att göra!

Dessutom, vet ni en grej som är super lätt? Att lägga till mig på bloggkoll!
Tryck bara på pluset till vänster.

//Malin

Nu är det slut, fy fan vad jag är bra!



Längd till start: 900 m
Längd på bana: 3,1 km
Tid: 51 min
Resultat: 67
Skador: Inga skador, bara trött
Väder: Soligt och superduperüber varmt
Duschen: Det får väl funka
Dödsfall: 0

Lämna det härliga för något ännu härligare

Idag är sista dagen på O-ringen. Jätte skönt! Även fast det är jätte kul och härligt att springa ute i skogen med en karta i handen så börjar jag tröttna nu. Vill hem! Fast hem kommer jag bara i 2 dagar, sen ska jag till landet igen.

Kroppen säger att det kommer gå bra idag. Har inte ont någonstans, förutom på tån där blåsan sitter. Så jag hoppas att jag kan avsluta den här veckan med ett kanon lopp!

//Malin

This is the life


Amy MacDonald - This is the life
Jag har hittat så mycket bra musik. En till favorit!

//Malin

Etapp 4, imorgon är sista!



Längd till start: Ingen aning, fick åka stolslift upp
Längd på bana: 2,5 km
Tid: 31 min
Resultat: 143 av 370 startande
Skador: Blåsa på stortån och lite blåmärken
Väder: Soligt och superduper varmt
Duschen: Kunde ha varit lite kallare (aldrig nöjd) Upptäckte dessutom att killarna har större utrymme! Why?! Vi tar ju sååå mycket längre tid på oss...
Dödsfall: 0

Säkrare sex!


Statunderwear
Ett gäng killar har startat ett företag som gör kalsonger med kondom ficka på. And I love it! De kommer snart finnas trosor också, eftersom det är bådas ansvar att skydda sig. De ska snart upp till stockholm för att tävla i EM mot en massa andra UF från andra länder. 
Lätt att Jocke ska få ett par S.T.A.T kalsonger!

//Malin

Kyssa tjejer!


I Kissed A Girl - Katy Perry
Om jag skulle ha musik med mig ut i skogen så skulle den här låten vara en favorit!

//Malin

2 dagar kvar!



Längd till start: 1400 m
Längd på bana: 2,4 km
Tid: 30 min
Resultat: 143 av 370 startande
Skador: Ont i benen + ett antal snygga blåmärken
Väder: Soligt och super varmt
Duschen: Ganska bra idag faktiskt
Dödsfall: 0

//Malin

Det finns inget ljus i slutet av tunneln

Jag har absolut ingen lust att ge mig ut i skogen idag. Ont överallt, trött och helt omotiverad. Vill sitta inne i stugan hela dagen och kolla på teve och sjunga singstar. Stackars mig!

Aja, banan är bara 2,4 km idag, Jippppiiiiee!

//Malin

Etapp 2


Me and my sexy gummistövlar
Längd till start: 1500 m
Längd på bana: 2,6 km
Tid: 39 min
Resultat: 120 av 384 startande
Skador: Ont i nästan hela kroppen + ett antal snygga blåmärken
Väder: Soligt!
Duschen: Varmare än igår
Dödsfall: 0

//Malin

Etapp 1



Längd till start:
1300 m
Längd på bana: 3,9 km
Tid: 67 min
Resultat: 137 av 281 startande
Skador: Ont i ljumskarna, stel i axlarna (dålig säng)
Väder: Varmt men mulet
Duschen: Svinkall
Dödsfall: 1

Imorgon börjar "äventyret"



God natt!

//Malin

H&M i höst/vinter

 

De här plaggen får mig att längta till hösten. Ohh vad härligt att mysa runt i dem när det är kallt och ruskigt.
Sen i höst kommer jag säkert ångra att jag skrev det här, för jag hatar hösten. Men men, de här kläderna från H&M kanske gör den lite trevligare.

//Malin

Budget!



Älskar Mavalas nagellack. Små flaskor, fina färger och billigt!
Love Love Love!

//Malin

Allt det jag behöver finns här, nästan

Resan upp hit var för seg. Åka bil i 5 timmar och sen lite pauser. Äta och blöjbyte (på kotten). Så sammanlagt blev det 6 timmar och 15 minuter. Suck!
Men nu när vi är framma känns det jätte bra. Lägenheten/stugan är super fin. Vi har med PS2 så vi kan köra singstar och andra spel och självklart är datorn med mobilt bredband med. Vi har bastu också. Provad precis den och det var super skönt. Avslappnad och trött.
Orienteringen börjar inte förens på måndag så jag kan vila imorgon....



//Malin

En tjejs begär!


Vart man än kommer så måste man ju shoppa. Eftersom att jag ska springa orientering i en vecka så har jag köpt lite grejer som matchar det.

Tights - 329 kr
Knästrumpor - 199 kr
Knäskydd - 299 kr
Sport-bh - 199 kr

Dyrt att Orientera!
//Malin

Aldrig får man bara vara

Precis packat upp, dags att packa igen!
Imorgon drar jag till Sälen i en vecka för Europas(?) största orienterings tävling. Inte taggad just nu. Tänker bara på regn och svinkallt väder. Kalla duschar, missa kontroller, hårda sängar.....
Behöver jag säga mer?!

Datorn ska med upp till sälen, så ni kan andas ut. Jag kommer att fortsätta blogga och visa hur det är på en riktig orienterings tävling. Och det är faktist sant, orienterare är världens snällaste folkslag!

//Malin


Favvo låt just nu



Kid Rock - All summer long
Hör ni vilken låt det egentligen är? Fast det är inte så svårt att komma på.

//Malin

Dessutom

Jag matchar mina nya älsklingar med detta snygga nagellack



Mavala 30 kr

Modevärldens missfoster



Jag har köpt ett par foppatofflor, eller nej det är fejk men spela roll. Fortfarande lika fula, men ack så sköna! Och för att vara extra pimp så köpte jag en Hello Kitty grej och satte på.
Mina små älsklingar!

//Malin

Lite action!

Vädret här på landet är Perfekt! Om  man jämför med England. Det är super soligt och jätte varmt, precis så som jag vill ha det.
Idag blir dagen precis som igår (solning, slappning, umgås med släkten) förutom att vi ska till mysiga norrtälje idag och shoppa lite. Eller kanske inte shoppa så mycket men iallafall gå på deras shoppinggata och bara mysa i värmen. Åka till norrtälje är något vi gör varje år, för man blir så himla uttråkad här ute på landet. Lite action behövs!

Hoppas ni har lika perfekt väder som jag har här ute! Dags att steka lite mer..

//Malin

Underbart


     
Sommar här ute på landet är underbart. Särskilt nu när brorsan, syster, kotten och ankan är här ute. Jag har en underbar släkt!
Idag har det varit solning och avslappning i skuggan. Härligt, härligt. Önskar sommarn kunde fortsätta så här. Men redan nästa vecka ska jag upp till sälen på en stor orienteringstävling. 5 dagar på raken ska jag tvingas ut i skogen. Blää. Men man ska ju vara positiv så jag får väl tänka på hur mycket träning det är.
Dessutom så är ju släkten med och springer och vi bor i samma stuga. Då känns det hela mycket roligare.
Hoppas er dag har varit lika rolig som min!
//Malin

Om de fick barn...

            

Nadal + Federer = Fy fan vilka snygga ungar. Tyvärr så är det inte möjligt, men man kan ju alltid drömma. En kille med perfekt kropp (Nadal) och snyggt ansikte (Federer).
Fick den här tanken när jag satt och kollade på Wimbledon finalen i England. Skit rolig final by the way!

//Malin

Ingen myt

God morgon! ( Sent, I know )

Idag är det underbart väder här ute på Landet. Solen skiner och det är runt 25 (?) Grader. Så idag ska det verkligen bli på bättring av ( den obefintliga) brännan. För det är ingen myt att vädret suger  i England. Det regnade åtminstonde hälften av dagarna när jag var där. Jätte tråkigt!
Och det blir ju inte bättre med allt regn när mina föräldrar berättade att de var solsken i sverige.
 
Nu måste jag sluta klaga, jag hade det jätte bra i England! Vill åka tillbaka!
Dags att pressa...

//Malin

Lucky, Lucky me!

           
Blev så himla glad idag när jag loggade in på bloggen och möttes av kommentaren att jag och Jocke hade vunnit biljetter till filmen Step up 2 the streets hos Shopaholicmamman! Tack!
Tyvärr tror jag att det blir någon annan som får följa med mig eftersom att det är sååå långt kvar tills Jocke kommer hem. Väntar jag så länge har de nog slutat visa filmen. Förlåt Jocke!

//Malin

10 centimeter längre med brutna anklar?



Love them, men sket i att köpa dem. Ångrar mig lite nu....


//Malin


Allvarligt skadad

        England

Nu när jag är tillbaka i sverige så märker jag villka bi-effekter man kan få av att ha varit i England. Nu när jag sitter och skriver det här inlägget så tänker jag inte å, ä eller ö. I mitt huvudet låter det så här:
- Nu nar jag ar tillbaka i svergie sa marker jag..... Och det är jätte jobbigt. Måste rätta mig själv hela tiden. Det är exakt samma sak när jag ska skicka sms, så det jag skriver bli helt knäppt eftersom att jag skriver med T9.

Får väl hoppas att det går över nu, för jag blir riktigt sur på mig själv när jag behöver läsa igenom inlägget 3 gånger för att få bort alla fel. Suck!

//Malin

HLR (Hjärt- Lungräddning)

Den här bloggen har varit död (Ganska länge). Jag har suttit i England 2 veckor och inte kunnat blogga och Jocke är inte den bästa på att blogga av egen motor. Måste Puscha honom. Men nu så ska jag försöka väcka liv i den här mumien som legat orörd alldelles för länge.
Hoppas på att vi har några läsare kvar...


//Malin

Saknad...

I måndags så åkte Malin till England, hon kommer hem den 13:de... Sen åker jag den 13:de på bilsemester med familjen.. Vi kommer vara borta från varandra i 1,5 månad!?

Saknar henne så himla mycket!!

Tur att du alltid är med mig i mitt hjärta...

//Jocke


RSS 2.0