Perfekt kväll


cdon - 449 kr

Allt som behövs för en perfekt kväll med pojkvännen är ett Xbox 360 och Call of Duty 4. Det låter konstigt, men jag gillar verkligen det här spelet.

Det nya actionspelet från det prisbelönta utvecklingsteamet på Infinity Ward (som skapade Call of Duty®-serien) ger dig en filmisk och engagerande spelupplevelse som saknar motstycke. I Call of Duty 4: Modern Warfare får spelarna tillgång till en arsenal med avancerade och kraftfulla moderna vapen, och spelarna tas till farliga konfliktområden världen runt för att strida mot en fribrytargrupp som hotar allt och alla. Du spelar som soldat i amerikanska marinkåren och brittiska S.A.S. i en invecklad och händelserik historia. I spelet använder du sofistikerad teknik, överlägsen eldkraft och samordnade anfall till lands och sjöss på ett slagfält där hastighet, noggrannhet och kommunikation är avgörande för segern. Spelet innehåller även stöd för flera spelare vilket ger onlinespelare tillgång till långvarigt, beroendeframkallande och anpassningsbart spel.

//Malin

Kommentarer
Postat av: M.a.m.m.a.J.e.s.s.i.c.a

Hej, hoppas du får en bra dag i dag :) Om du inte har nånting för dig kan du svara på dagens fråga i min blogg; http://jyees89.blogg.se/1206609954_dagens_frga.html
Kör också en utlotting av bloggdesign! :)

2008-03-27 @ 10:35:43
URL: http://jyees89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0